Melyik opciót választanátok?
Elsőnek tájékozódnék hogy a kisvárosban van e előrelépési lehetőség a karrieremben. Aztán ugyanezt megnézném a nagyvárosi munkahelyek is.
Én inkább a 2. verziót választanám.
Butaság lenne albérletbe menni!
Az a kis plusz pénz nem ér annyit, hogy az ember pótolni tudja az otthon, a saját lakás kényelmét és biztonságát.
Egy albérlet soha nem lesz igazi otthon és bármikor kipakolhat belőle a főbérlő, ha kell neki a lakás.
A kérdés,hogy miért a kérdés?
Valószínüleg oka van,hogy ezen gondolkozol. Család,munkahely,kollégák,barátok,szerelem stb...
Nem hinném,hogy ha valaki boldog a jelenlegi helyén,akkor ilyenen filózik.
Magyarul,csak annyit szeretnék tudni,hogy mi miatt nem tudsz magad dönteni. Szerintem úgy lehet ilyen kérdésre igazán válaszolni.
Rühellem a szülővárosom (ami egy falu), szóval ott biztos, hogy nem. Olyannyira nem, hogy mikor örököltem (1/2-ed házat), lemondtam az örökségről a testvérem javára, hiszen úgysem lesz rá szükségem, sosem terveztem használni, az értéke meg... talált pénz, nem hiányzott.
Budapesten élek, otthon érzem magam, ha itt élnék saját lakásban havi nettó 320 ezer költőpénzzel, akkor szerintem hazaérve minden nap megcsókolnám a földet.
Más városba nem szívesen költöznék. Plusz, ha Bp-n van házam, meg 320, máshol meg 450, de cserébe albit kell fizetni, akkor gyakorlatilag egyedülállóként anyagilag ugyanott vagyok, csak idegen városban, barátok, szociális háló nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!