Melyik opciót választanátok?
Attól függ, hogy jössz ki jobban. Albérlet rezsivel mennyi? Több maradna, mintha otthon csak a rezsit fizetnéd?
De amellett meg, ha elmész albérletbe és nem adod el vagy esetleg ki a házad, még azt is fent kell tartani, rendezni stb.
Kiadni saját lakást, oké, jól hangzik, csak amikor az albérlő szól majd, hogy ez elromlot, az ment tönkre, vagy fel kell újítani valamit, akkor rájössz, hogy nem olyan jó biznisz ez a kiadóskodás.
(Nekem is van megyeszékhelyeken egy, utóbbi időben hihetetlenül népszerű környéken ingatlanom. Nem lakás, kertesház. Jókor vettem jó helyen, de már elköltöztem, mert túl nagy lett ott a nyüzsgés, fokeg nyári szezonban.) Horror áron ki tudnám adni a házat, mert eszméletlen kereslet van ott egy talp alattnyi földre is.
De ugy vagyok vele, hogy foglalkozzon vele a halál, én többet arra odatévedni sem akarok. Sok bulizó fiatal, ittas sofőrök. Kösz nem, eladom inkább, van is rá bőven érdeklődő, aztán foglalkozzanak vele. )
Nyilvánvalóan az első opció!
Ez nem is lehetne kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!