Miskolc környékén mely településeket ajánlanátok letelepedésre? (Gesztely, Hernádnémeti, Emőd, Sajószentpéter)? Ezek rendezett települések?
Sajószentpéter nincs messze, és az város.
Akkor már Kazincbarcikát ajánlom. Rendezettebb város, mint Péter, és Péter után van nem sokkal. Miskolctól 25 km.
hernádnémetit vagy gesztelyt választanám
még pedig azért mert viszonylag
közel van miskolchoz kb 18km
a másik meg az hogy az út nagyrésze autó úton van tehát 1/ 110 el lehet menni 2/kisebb a baleset veszély mivel nincs szembe forgalom tehát kizárt a frontális ütközés
én miskolci vagyok,falura szeretnék majd költözni
de kizárólag olyan falúra amit nem főúton kell megközelíteni
mert mostanába nagyon sok a frontális karamból amit szeretnék elkerülni éppen ezért tökéletes lehet hernádnémeti vagy gesztely!!
Sajószentpéter a legszennyezettebb levegőjű város (a környéken biztosan). Mályi, Nyékládháza, Emőd óriási átmenő forgalmú települések, egyáltalán nem ajánlom.
Felsőzsolca tökéletes lehet, kb. 1-2 km Miskolc határától, városi busz jár oda, ugyanakkor kisvárosi minősítése ellenére is falusi jellegű.
Szerintem az ingatlanrak is teljesen rendben vannak.
Gesztelyt, Hernádnémetit azért nem választanám, mert Miskolctól keletre nem szabad költözni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!