Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miskolc környékén mely települ...

Miskolc környékén mely településeket ajánlanátok letelepedésre? (Gesztely, Hernádnémeti, Emőd, Sajószentpéter)? Ezek rendezett települések?

Figyelt kérdés
Ezek viszonylag olcsóbbak, mint mondjuk Kistokaj, Mályi, Szirmabesenyő, de egy kicsit meszebb is vannak már Miskolctól.

2023. júl. 20. 07:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gesztelyi vagyok, jó kis falu, vannak c kategóriás állampolgárok de nem sok és nem vészes, a falu rendezett, közel van Miskolc és Szerencs is (a 2 között van)

De inkább Nyékládházát vagy Mályit tudom ajánlani, járatos vagyok ott is, nekem jobban tetszenek, főleg Nyék. Nyékládháza sokkal nagyobb (kisváros), Mályi is nagyobb mint Gesztely, és közelebb is van mindkettő Miskolchoz. Szerintem nem drága ott se a ház annyira, kb 1 kategória mint Gesztely vagy a többi felsorolt település.

Felsőzsolcát, Hernádkakot, Arnótot, Ongát, Bükkaranyost, Harsányt tudom még ajánlani

2023. nov. 4. 13:47
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Onga tele van c típusú állampolgárokkal. Bükkaranyos, Harsány elég messze van Miskolctól még autóval is, tömegközlekedéssel végképp felejtős.
2023. nov. 5. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!