Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vajon miért el egy csomó...

Vajon miért el egy csomó ember kupiban?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok túl pedáns, szeretem, ha minden a helyén van, tiszta, rendezett és szellős a lakás. Ahova jó hazamenni. Nekünk alapból a kevesebb bútor /nagyobb tér koncepciós az otthonunk. Amikor átmegyek másokhoz, a legtöbbször olyan rendetlenség meg kupi van, hogy nekem lesülne az arcomrol a bőr, ha úgy fogadnék vendégeket. Szanaszét ruhák, könyvek, túlzsúfolt kacatokkal teli szobák. Sztem ez halál igénytelenség.
2023. júl. 4. 06:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, amikor olyanok beszélnek minimalizmusról, akiknek bőven van helyük pakolni. :-D
2023. júl. 5. 08:32
 32/38 anonim ***** válasza:
26%

35 nm másfél szobás lakás?

Azt hogyan? Úgy tudom elképzelni, hogy egyből egy szűk konyhába lépsz be, pici fürdőszoba, kis hálószoba a szülőknek, és egy apró zug a gyerekeknek, bár utóbbi már nem tudom hova fér el. Tényleg, mi ketten laktunk anno 35 négyzetméteren és basszus mindent a földön tároltunk, alig volt hely a szekrényekben, pedig nem voltunk eleresztve cuccokkal.

És ide még két gyerek? Hogy az ördögbe? Szerintem valamit félrehallottál tőlük. 35 nm-en mondom, ketten egy kanapén aludtunk, összeszorítkozva. Hörcsögnek volt ott hely még a házban, nem két gyereknek...

2023. júl. 5. 08:37
 33/38 anonim ***** válasza:
84%
Nem hallottam félre, ismerem őket, ugyanabban a lépcsőházban élünk, tudom, mekkora a lakásuk. Belülről ugyan még nem láttam, hogyan van berendezve, de az elosztást és a méretet ismerem. Valahogy meg tudják oldani.
2023. júl. 5. 08:41
 34/38 anonim ***** válasza:
26%
Komolyan mondom, érdekel, hogyan fér el 4 ember egy ilyen kis lakásban, mikor mi anno a párommal, fiatal felnőttként, kevés cuccal nyilván összeköltöztünk, alig fértünk el ketten egymás mellett ugyanekkora helyen.
2023. júl. 5. 08:45
 35/38 anonim ***** válasza:
91%
Ők elférnek, én nem tudom, hogyan csinálják. :-D Mondjuk egyikük sem nagydarab.
2023. júl. 5. 09:49
 36/38 anonim ***** válasza:
13%
#30 jah, tök jó lehet egymás seggében élni, nulla privátszférával, de legalább nem éheznek. Miért is kéne éhezniük? Én nem így állok a gyerekvállaláshoz, szerintem alap emberi jog kéne legyen a saját szoba minden gyereknek, de sajnos nem mindenkit érdekel ennyire a gyereke sorsa, csak ellenek ész nélkül.
2023. júl. 5. 10:25
 37/38 hollófernyiges ***** válasza:
84%
Ha csak gazdagék vállalhatnának gyereket, elég hamar kihalna az emberiség.
2023. júl. 5. 10:46
 38/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem ideális, az tény, engem is meglepett, mikor megtudtam, melyik lakás az övék, azt hittem, nagyobb van nekik.
2023. júl. 5. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!