Mennyire gyakori hogy valaki így él?
Nem akarok férjhez menni és gyereket se akarok. Így nem látom értelmét hogy később elköltözzek. Szüleimnek nincs kivetnivalója ezzel kapcsolatban mert van elég hely, maradhatok csak adjak mindenbe pénzt.
Most is este és hétvégén találkozunk, napközben van hogy csak köszönünk egymásnak. Szóval nem vagyunk egymas hátáan egész nap.
Nem az a fajta vagyok (és nem is tervezek az lenni) akit eltartanak a szülei egyfolytában otthon ül, nincsenek barátai és nem csinál/ nem is akar csinálni semmit.
Szerintem sokan élnek így mert drága a saját lakás és a szülőknek is be tudnak segiteni.
Ismertek ilyeneket?
30-as köszönöm a választ.
28-as te tényleg annyira megszállott lettél hogy az összes profiloddal rám írsz csak azért hogy gúnyolódj? Nem hiszem hogy velem vannak bajok.
Mindegyiket tiltom :)
Persze 🤣🤣🤣
Mindegyiket ugyan abban a stílusban írod :) - ilyen cuki kis mosolygós fejjel mint szinte az összes kommentedben. Elég gyerekes csak azért feljárni ide hogy sértegess alázz, okoskodj, szitkozódj ok nélkül. Nem, az nem ok hogy nem értesz velem egyet vagy hogy nincs elég ismereted egy témával kapcsolatban. Erre nincs ok. Nem hiába törölték több hozzászólásodat. Persze tudom az se te voltál, hisz te itt se vagy.
Nem tudom milyen helyzetben élsz de nagyon sajnálom ha gondok vannak az életedben, és mivel ezzel kell kompenzálni nagyok lehetnek.
Ha neked ez teszi ki az életed és ettől jobban érzed magad sok sikert hozzá a továbbiakban de remélem egyszer rendbe jön minden és a ha segítséget kérsz vagy kérdésed van egy kedves támogató személyt találsz aki nem olyan mint te.
Szia.
Kérdező, kérünk ne offolj!
Ez a kérdés az életképtelen, anyucival élő élettelenekről szól, kérünk korlátozd válaszaidat erre a témára!
Köszönjük!
32.Szerintem nem a kerdezővel van bajod, ha nem saját magaddal.
Vannak olyan emberek akiknek saját magukkal van-vannak problémái, de ezt másokra vetítik ki és ezért is kötnek bele más ártatlan emberekbe.
Egy ideig lehet hogy jobban érzed tőle magadat, de aztán újra és újra vissza esel, meg kellene oldanod a saját problémádat még nem késő.
33.Most olvasom amit írsz,teljesen egyetértek veled.
Én is erre gondoltam,ezért is írtam előbb a 35.valaszt az okoskának.
Úgy látszik hasonlóan gondolkodunk, legalább is nekem eddig úgy néz ki, esetleg nincs kedved beszélgetni?
38.Nem hiszem.
Igazából elég ha mi tudjuk hogy ez nem igaz ,te meg hogy mit gondolsz nem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!