Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire gyakori hogy valaki...

Mennyire gyakori hogy valaki így él?

Figyelt kérdés

Nem akarok férjhez menni és gyereket se akarok. Így nem látom értelmét hogy később elköltözzek. Szüleimnek nincs kivetnivalója ezzel kapcsolatban mert van elég hely, maradhatok csak adjak mindenbe pénzt.

Most is este és hétvégén találkozunk, napközben van hogy csak köszönünk egymásnak. Szóval nem vagyunk egymas hátáan egész nap.

Nem az a fajta vagyok (és nem is tervezek az lenni) akit eltartanak a szülei egyfolytában otthon ül, nincsenek barátai és nem csinál/ nem is akar csinálni semmit.

Szerintem sokan élnek így mert drága a saját lakás és a szülőknek is be tudnak segiteni.

Ismertek ilyeneket?

2023. jún. 27. 23:01
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
72%
Biztos vannak akik otthon élnek pusztán anyagi akadályok miatt, de a többség idővel kirepül mert akar gyereket, párt amihez kell a saját lakás (vagy albérlet) is.
2023. jún. 27. 23:30
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas ismeretségi köröm van, azonban egy 48 éves férfit és egy 46 éves nőt ismerek, akik a mai napig a szülőkkel élnek egy fedél alatt.
2023. jún. 27. 23:37
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen nők és férfiak, ezzel nincs is baj.

Külföldön az is előfordul hogy több generáció él együtt, pl Ausztria vagy Németország.

2-3 szintes házak, nagyszülők a földszinten,gyereke az első emeleten és idővel ha születik akkor az unokák a felső szinten.

2023. jún. 27. 23:50
 4/40 anonim ***** válasza:
59%

Párt sem akarsz? Mert ok, ha férjhez nem mész, de kapcsolatot, ha szeretnél, szerintem nem tesz neki túl jót. Sem az intimitásnak, sem az egyéb magánéleti dolgoknak.

Szoktak itt rinyálni, hogy 'mert csak a férfiakat vegzálják ezzel'. Hát, nekem nemtől függetlenül elég fura ez.

Illetve,az ember jó esetben nem csak azért költözik el, mert férjet vagy gyereket akar. Van az a fajta privát tér, önállóság és szabadságérzet, ami össze sem hasonlítható az otthoni élettel.

2023. jún. 28. 00:18
 5/40 A kérdező kommentje:

3-as.

Erről én is tudok, szerintem nagyon jó lenne de itt már azt is lenézik aki 25 éves korában még otthon van.

4.

Nem szeretnék párt. Itthon is megvan a privát terem.

2023. jún. 28. 00:22
 6/40 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, igazából a te dolgod. Az én környezetemben egy ilyen ember sincs. Bár lehet ez azért van, mert én felnőttekkel vagyok körülvéve.
2023. jún. 28. 00:26
 7/40 anonim ***** válasza:
59%
Hat nem tul gyakori, de ha neked igy jo, a te dolgod es kesz.
2023. jún. 28. 00:53
 8/40 A kérdező kommentje:

6.

Ez a "burkolt" sértés a végére nagyon kellett.

2023. jún. 28. 06:33
 9/40 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem igazad van, jól csinálod. A mai társas kapcsolatok alapból semmit sem érnek, így legalább a szüleidnek is segítesz, hasznos tevékenységet végzel.
2023. jún. 28. 08:08
 10/40 anonim ***** válasza:
72%
Nem túl gyakori, nem véletlenül. Akről én tudok és így él, annak vannak bajok a fejében bőven.
2023. jún. 28. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!