Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire gyakori hogy valaki...

Mennyire gyakori hogy valaki így él?

Figyelt kérdés

Nem akarok férjhez menni és gyereket se akarok. Így nem látom értelmét hogy később elköltözzek. Szüleimnek nincs kivetnivalója ezzel kapcsolatban mert van elég hely, maradhatok csak adjak mindenbe pénzt.

Most is este és hétvégén találkozunk, napközben van hogy csak köszönünk egymásnak. Szóval nem vagyunk egymas hátáan egész nap.

Nem az a fajta vagyok (és nem is tervezek az lenni) akit eltartanak a szülei egyfolytában otthon ül, nincsenek barátai és nem csinál/ nem is akar csinálni semmit.

Szerintem sokan élnek így mert drága a saját lakás és a szülőknek is be tudnak segiteni.

Ismertek ilyeneket?

2023. jún. 27. 23:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, valóban előfordul az ilyesmi külföldön is, de nem úgy, ahogy itthon.

Keleten a mélyszegénység és a rossz körülmények miatt zsúfolódik össze boldog-boldogtalan. A jurtában, sátorban, vagy kis, kezdetleges építményekben. Ezt a népkülözés és gazdasági visszamaradottság váltja ki. Pl Mongóliában pl hagyomány (is).

Ilyen Magyarország modernebb településein nincs.

Máshol, Nyugatabbra meg az a helyzet, hogy teljes épületkomplexumokkal rendelkezik a család. Minden szobának saját fürdőszobája van, ami meg itt Magyarországon szintén nincs.

Magad is leszűrheted, egyik helyzet sem egyezik meg a magyar körülményekkel, így lyukadunk ki oda, hogy ez itt nem gyakori, sem nem kényelmes.

2023. jún. 28. 14:42
 22/40 anonim ***** válasza:
59%

5.

3-as vagyok.

Örülök ha tudsz róla.

Nem kell foglalkozni azokkal az emberekkel akik lenéznek, elvégre nem nekik kell megfelelned ha nem saját magadnak.

Elég sokan a tőlük távoláló emberek véleményével foglalkoznak, ezáltal elég sokan meg is akarnak nekik felelni,pedig igazából minden embernek saját magának kellene hogy megfeleljen.

2023. jún. 28. 15:37
 23/40 anonim ***** válasza:
24%

14-16.

Lehet hogy neked vicces, de az már egyszer biztos hogy külföldön több generáció él együtt,pl:Ausztria,Németország, Liechtenstein,Svájcban biztosan így van, sőt még Olaszországban is lehetett ezt tapasztalni.

Nyilván aki nem járt még külföldön az nem tudja ezeket,így most kivételesen el van nézve.

Ha még mindig nem hiszed el akkor győződj meg a saját szemeddel róla te is.

Én egy ideig ezekben az országokban vittem ilyen helyekre csomagokat.

2023. jún. 28. 15:53
 24/40 anonim ***** válasza:
35%

21.Túlzás azt mondani hogy nyugatabbra minden szobának van külön fürdőszobája, maradjunk annyiban hogy szintenként valószínűleg van egy az ilyen házakban.

Külföldön sem minden több generációs családi ház épületkomplexum,azért jó ha ezt tudod.

Ha lesz rá lehetőséged egy ideig járd az országokat nyitott szemmel, aztán látni és tapasztalni fogod a dolgokat,az sem hátrány ha jársz ilyen családokhoz.

2023. jún. 28. 16:09
 25/40 anonim válasza:
24%

Külföldön ez gyakori.

Nem csak nyomortelepeken laknak így. 2 akár 3 generáció is élhet együtt.

Általában nagyobb házak vannak több szobával, így elférnek.

Nálunk ez még nem annyira elterjedt de biztos vagyok benne hogy pár év múlva megszokott lesz.

Az ingatlanok ára már most a plafont verdesi aki megteheti otthon marad.

Egyre többen döntenek úgy hogy inkább nem vállalnak gyereket ami ugye megnehezítené az együtt élést

Szerintem nincs vele baj ha van saját életed, munkád, barátaid. Ha csak este találkoztok és hétvégén a kapcsolat rovására se megy.

2023. jún. 29. 10:21
 26/40 anonim ***** válasza:
72%
:) :) :) :) :)
2023. jún. 29. 10:56
 27/40 anonim ***** válasza:
57%

Ja értem, tehát te állítasz valamit, ami nem igaz, és még a többiek guglizzák ki, hogy mekkorát kamuzol?:)

Na ezért vagy egyedül, mint az ujjad.

2023. jún. 29. 11:27
 28/40 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem valami komoly vaj ban ott fejben, de azt sajnos nem tudjuk kiguglizni. :)
2023. jún. 29. 11:39
 29/40 A kérdező kommentje:

Jaaaj nem tudom hogy pszichológus is vagy.

Ha annyire nem vagy képes hogy elolvass egy szöveget és értelmezd (másoknak sikerült) majd beüssd a Googlebe és rákeress nem nagyon van értelme bármiről kommunikálni. A végén még találnál olyat ami nem egyezik a véleményeddel.

Ez egy normálisan megfogalmazott kérdés de már ott tartunk hogy bolond, bohóc, beteg ember vagyok mert neked hiányosak az ismereteid.

Ha több fiókól írsz legalább a sílust változtasd meg mert így elég feltűnő és gáz.

Lehet engem lenézel azért mert feleslegesnek tartom albérletre költeni a pénzem de nem akarom tudni milyen lehet az élete annak aki csak azért jár fel gyk-re hogy belekössön emberekbe. A piszkálódást általában kinövik a gyerekek, nagyon max középiskolában. Remélem sose jutok el arra szintre hogy ennyire kompenzálnom kelljen valamit.

2023. jún. 29. 12:33
 30/40 anonim válasza:
59%

Én jó pár éve voltam cserediák Angliában.

Egy több generációs családhoz mentem, nagyon aranyosak voltak.

Ott lakott a 2 szülő 2 gyerek, a nagyszülők és még volt 2 plusz szoba hogy ha jön az unoka. Konyha nappali és 2 fürdőszoba.

Azt mondták direkt vettek ilyen házat mert nem akarták magukra hagyni a nagyszülőket akik régen ritkán látták az unokákat. Mindenki belefizetett akinek már volt keresete, de amúgy se voltak szegények.

Igazából jól elvoltunk, de nem hiszem hogy sok ilyen van magyarországon.

2023. jún. 29. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!