Mennyire gyakori hogy valaki így él?
Nem akarok férjhez menni és gyereket se akarok. Így nem látom értelmét hogy később elköltözzek. Szüleimnek nincs kivetnivalója ezzel kapcsolatban mert van elég hely, maradhatok csak adjak mindenbe pénzt.
Most is este és hétvégén találkozunk, napközben van hogy csak köszönünk egymásnak. Szóval nem vagyunk egymas hátáan egész nap.
Nem az a fajta vagyok (és nem is tervezek az lenni) akit eltartanak a szülei egyfolytában otthon ül, nincsenek barátai és nem csinál/ nem is akar csinálni semmit.
Szerintem sokan élnek így mert drága a saját lakás és a szülőknek is be tudnak segiteni.
Ismertek ilyeneket?
11.
Külföldön ez elfogadott és gyakori de akkor Magyarországon nem.
Köszi a válaszokat
10.
Nem a véleményedet kértem
"Külföldön ez elfogadott és gyakori"
:D :D :D
17.
Igen, külföldön minden sokkal sokkal rosszabb. 😅
Nem tudom hol olvastad hogy én bármi ilyesmit írtam csak azt hogy ez ott megszokott. Ha nincs szövegértésed miért használod az oldalt?
Nem a kérdésre válaszolsz, provokalsz és azt se tudod megérteni amit más ír.
Sok sikert máshol a trollkodáshoz 👋👋
21.
Látom tényleg nem megy a szövegértés. Nem baj lehet ezt fejleszteni ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!