Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire gyakori hogy valaki...

Mennyire gyakori hogy valaki így él?

Figyelt kérdés

Nem akarok férjhez menni és gyereket se akarok. Így nem látom értelmét hogy később elköltözzek. Szüleimnek nincs kivetnivalója ezzel kapcsolatban mert van elég hely, maradhatok csak adjak mindenbe pénzt.

Most is este és hétvégén találkozunk, napközben van hogy csak köszönünk egymásnak. Szóval nem vagyunk egymas hátáan egész nap.

Nem az a fajta vagyok (és nem is tervezek az lenni) akit eltartanak a szülei egyfolytában otthon ül, nincsenek barátai és nem csinál/ nem is akar csinálni semmit.

Szerintem sokan élnek így mert drága a saját lakás és a szülőknek is be tudnak segiteni.

Ismertek ilyeneket?

2023. jún. 27. 23:01
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

11.

Külföldön ez elfogadott és gyakori de akkor Magyarországon nem.

Köszi a válaszokat

2023. jún. 28. 10:36
 12/40 A kérdező kommentje:

10.

Nem a véleményedet kértem

2023. jún. 28. 10:37
 13/40 anonim ***** válasza:
89%
#12: Tudod linkelni az ide vonatkozó statisztikát, vagy csak magadat nyugtatod?
2023. jún. 28. 10:45
 14/40 anonim ***** válasza:
68%

"Külföldön ez elfogadott és gyakori"

:D :D :D

2023. jún. 28. 11:18
 15/40 A kérdező kommentje:
Több generáció él együtt, ez normális külföldön. Utána lehet keresni, ha érdekel csak beirok a googlebe. Én nem fogok neked bizonygatni semmit hisz csak provokálni jöttél nem a kérdésre válaszolni.
2023. jún. 28. 11:40
 16/40 anonim ***** válasza:
68%
Jajj istenem, ez a "külföldön még a fű is zöld" tévképzet is elárulja rólad, hogy mennyire egyszerű lélek vagy.
2023. jún. 28. 12:09
 17/40 A kérdező kommentje:

17.

Igen, külföldön minden sokkal sokkal rosszabb. 😅

Nem tudom hol olvastad hogy én bármi ilyesmit írtam csak azt hogy ez ott megszokott. Ha nincs szövegértésed miért használod az oldalt?

Nem a kérdésre válaszolsz, provokalsz és azt se tudod megérteni amit más ír.

Sok sikert máshol a trollkodáshoz 👋👋

2023. jún. 28. 12:22
 18/40 A kérdező kommentje:
Sértegetésig elmenni már nagyon alja :)
2023. jún. 28. 12:39
 19/40 A kérdező kommentje:

21.

Látom tényleg nem megy a szövegértés. Nem baj lehet ezt fejleszteni ne aggódj. :)

2023. jún. 28. 12:49
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól meg hogy nem akarsz gyereket, még lehet komoly élettársad, a házzasság sem kötelező, viszont a felnőtté válás része az hogy önállósodj. Kell élni egyedül hiszen akkor tanulnod meg hogy milyen is vagy, akkor ismered meg magadat. Szabadságot ad, önálló leszel.
2023. jún. 28. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!