Tényleg ilyen " könnyű" elköltözni Ausztriába?
Tesóm (29) barátja (26) tesómnak van saját háza ( hiteles) szeretnének babát, de annyit kellene költeni felújításra, hogy azt mondta nem éri meg ( csak egyszobás) így a gyereknek nem lenne hely.
Olyan megyében lakunk ahol alig van munka, céges buszok meg nincsenek oldd meg kategória.
Dolgozott már kint tud 2 nyelvet és azt mondta h elakarja adni a házat és vagy kint vagy úgy h tudjon ingázni vesznek másikat együtt.
Én sztem meg hülyeség mert itthon is tudnanak venni másikat, de szerinte kint könnyebb.
Én egyébként sem szeretném ha elmenne, meg h eladja a házát hiszen kint kitudja mi vár rájuk,de azt mondta mivel már a benne van a korban így a baba is kétes.
Es gondolod hogy elete vegeig szobalany lesz?
Az alja melokkal a legkonnyebb elindulni, mert oda mindig van felvetel. Utanna nezel jobb melot, jobb lakast, aprankent alakul az elet.
Hosszutavon meg elorebb lesz.
Valoban, de mond csak, otthon mennyi elorehaladasra van lehetosege?
Mig otthon vegetalsz egy adott szinten, kulfoldon par ev alatt megduplazod, akar triplazod az elet minoseget.
Mikor o majd gond nelkul lecsereli az autojat, elmegy nyaralni, nomalis oktatasban reszesiti a gyerekeit, minosegi elelmiszert vesz, a hozzad hasonlok akkor mit fognak mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!