Tényleg ilyen " könnyű" elköltözni Ausztriába?
Tesóm (29) barátja (26) tesómnak van saját háza ( hiteles) szeretnének babát, de annyit kellene költeni felújításra, hogy azt mondta nem éri meg ( csak egyszobás) így a gyereknek nem lenne hely.
Olyan megyében lakunk ahol alig van munka, céges buszok meg nincsenek oldd meg kategória.
Dolgozott már kint tud 2 nyelvet és azt mondta h elakarja adni a házat és vagy kint vagy úgy h tudjon ingázni vesznek másikat együtt.
Én sztem meg hülyeség mert itthon is tudnanak venni másikat, de szerinte kint könnyebb.
Én egyébként sem szeretném ha elmenne, meg h eladja a házát hiszen kint kitudja mi vár rájuk,de azt mondta mivel már a benne van a korban így a baba is kétes.
"Mi a családdal ezt nem támogatjuk"
Ha akarja, akkor nélkületek fogja megcsinálni. Biztosan jólesne neki, ha inkább segítenétek neki a tervei megvalósításaiban.
meg azért az se hisszük el, hogy úgy megy egy költözés mint itthon ennyi.
De megis mivel lenne masabb? Nem az Uranuszra megy hanem a szomszed orszagba.
vártam volna olyan hozzászólást aki már kiköltözött kb hasonló módon
Es kaptal is, csak nem latod a fatol az erdot.
mert nekem mindegy.
Ja, a kerdes is pont azt bizonyitja.
Ha azt akarnám/ nánk h szar legyen neki akkor nem mondanánk h maradjon
Szerintem meg megalázó az h más szarját kell a wcből suvickolni mert azért mesélt ezt azt milyenek a szobák. Van érettségije mellé 3 tisztes szakma egyiknél se kell szart pucolni
Nem nézek le senkit de ha nem muszáj nyílván nem csinálom... Az otthoni wc megint más azt tán hagyjuk magunknak szarosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!