Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg ilyen " könnyű"...

Tényleg ilyen " könnyű" elköltözni Ausztriába?

Figyelt kérdés

Tesóm (29) barátja (26) tesómnak van saját háza ( hiteles) szeretnének babát, de annyit kellene költeni felújításra, hogy azt mondta nem éri meg ( csak egyszobás) így a gyereknek nem lenne hely.

Olyan megyében lakunk ahol alig van munka, céges buszok meg nincsenek oldd meg kategória.

Dolgozott már kint tud 2 nyelvet és azt mondta h elakarja adni a házat és vagy kint vagy úgy h tudjon ingázni vesznek másikat együtt.

Én sztem meg hülyeség mert itthon is tudnanak venni másikat, de szerinte kint könnyebb.

Én egyébként sem szeretném ha elmenne, meg h eladja a házát hiszen kint kitudja mi vár rájuk,de azt mondta mivel már a benne van a korban így a baba is kétes.

2023. jún. 4. 17:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus xenofób kérdés, Ausztriában meg fognak enni, itt meg hiába szar az élet legalább biztonságban van és nem fogják átműteni sem az óvodában fiúból lánnyá vagy fordítva. Meg az elkeseredett vágy, hogy saját ingatlannal rendelkezzen, akkor is ha beledöglik.
2023. jún. 5. 09:52
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a családdal ezt nem támogatjuk"

Ha akarja, akkor nélkületek fogja megcsinálni. Biztosan jólesne neki, ha inkább segítenétek neki a tervei megvalósításaiban.

2023. jún. 5. 09:58
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

meg azért az se hisszük el, hogy úgy megy egy költözés mint itthon ennyi.

De megis mivel lenne masabb? Nem az Uranuszra megy hanem a szomszed orszagba.

vártam volna olyan hozzászólást aki már kiköltözött kb hasonló módon

Es kaptal is, csak nem latod a fatol az erdot.

mert nekem mindegy.

Ja, a kerdes is pont azt bizonyitja.

2023. jún. 5. 10:25
 24/35 A kérdező kommentje:
Jó legyen akkor így
2023. jún. 5. 14:24
 25/35 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék: azért annyira nem könnyű, előtte elég sok mindenről kell tájékozódni, albérlet, adózás, társadalombiztosítás, satöbbi. Fent vagyok pár facebookos csoportban és sokan úgy akarnak kimenni dolgozni, hogy nyelvet nem beszélnek és elvárják, hogy a munkaadó rakja a seggük alá a szállást és intézzen mindent és elég gyakran koppannak, szóval mindenképp érdemes tájékozódni. Autó honosítástól kezdve magyarországi tb kijelentésig felmerülhet pár dolog amivel jobb tisztában lenni.
2023. jún. 5. 15:53
 26/35 anonim ***** válasza:
48%
Például több helyen olvastam, hogy nem adnak ki csak úgy albérletet, sokan három havi bérpapírt kérnek, ezért sokszor a férj előremegy és bérel valami kis szobát, lehúz pár hónapot és utána néz normális albérletet, hogy utánamehessen a család többi tagja.
2023. jún. 5. 15:56
 27/35 A kérdező kommentje:
Igen, tök jó lehet más ganalyát takarítani mert csak szobalány ahelyett h itthon dolgozna normálisan.
2023. jún. 5. 19:12
 28/35 anonim ***** válasza:
#27 ne magadból indulj ki, van aki a takarításon kívül másra is képes. Mégis sokan inkább a takarítást választják kint, mint itthon mondjuk a tanári, orvosi munkát, a kinti életfeltételek miatt.
2023. jún. 5. 20:45
 29/35 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen visszahúzó gyökér van, mint a kérdező, aki azt akarja, hogy másnak is szar legyen, mert neki is az.
2023. jún. 5. 20:46
 30/35 A kérdező kommentje:

Ha azt akarnám/ nánk h szar legyen neki akkor nem mondanánk h maradjon

Szerintem meg megalázó az h más szarját kell a wcből suvickolni mert azért mesélt ezt azt milyenek a szobák. Van érettségije mellé 3 tisztes szakma egyiknél se kell szart pucolni

Nem nézek le senkit de ha nem muszáj nyílván nem csinálom... Az otthoni wc megint más azt tán hagyjuk magunknak szarosan

2023. jún. 5. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!