Tényleg ilyen " könnyű" elköltözni Ausztriába?
Tesóm (29) barátja (26) tesómnak van saját háza ( hiteles) szeretnének babát, de annyit kellene költeni felújításra, hogy azt mondta nem éri meg ( csak egyszobás) így a gyereknek nem lenne hely.
Olyan megyében lakunk ahol alig van munka, céges buszok meg nincsenek oldd meg kategória.
Dolgozott már kint tud 2 nyelvet és azt mondta h elakarja adni a házat és vagy kint vagy úgy h tudjon ingázni vesznek másikat együtt.
Én sztem meg hülyeség mert itthon is tudnanak venni másikat, de szerinte kint könnyebb.
Én egyébként sem szeretném ha elmenne, meg h eladja a házát hiszen kint kitudja mi vár rájuk,de azt mondta mivel már a benne van a korban így a baba is kétes.
De egyszer lejar a hitel, tudtad?
Aki elkoltozik, az hosszu tavra gondol. Utanna meg joval minosegibb elete lesz.
Kulfoldon is elobb a magyar fog atverni. Vagy csak a magyar.
Viszont a szakember, es van nyelvtudasa, akkor nem lesz gondja.
Nem akarok / akarjuk megszabni. Csak óvatosságra intjük, meg azért az se hisszük el, hogy úgy megy egy költözés mint itthon ennyi.
De vártam volna olyan hozzászólást aki már kiköltözött kb hasonló módon, mert nekem mindegy... Majd ha lesz párom akkor úgyis kell nekünk is a hitel én szeretnék gyerekeket biztos igénybe vesszük a csok-ot.
Szimpláb Mon másik megyébe is mehetne pl. Balcsi.
Mert nem fikázom de van érettségije + 3 szakmája abból mind 2 vendéglátós 1 pénzügyis Balatonnál simán jó lenne. Kint meg csak szobalány. Nyelvvizsgázni akar meg ausztria adóügyeket intézni meg/ vagy vállalozást amit tudna otthon csinálni egyedire is. Ezeket mind tudná itthon én nem bolygatna mindent szerintünk.
Aztán ha kint meg átvágják? Pl eladja hu oké mehetünk aztáb új ház kulcs sehol, mehet rendőrségre, háza meg se itthon se kint ettől féltjük, nem belepofázni akarunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!