Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha a szomszédom...

Mit tegyek ha a szomszédom családi napközit nyit és én ellenzem?

Figyelt kérdés
Feleségemmel nincs egy éve hogy beköltöztünk otthonunkba, kisebb hangulatos kertes ház. 1 hete megláttam hogy a közvetlen szomszédom kerítésén ki van plakátolva hogy ilyen olyan gyermek megőrző nyílik 10-15fős csoportokkal a hét minden napján. Egyrészt ez lecsökkenti a környék ingatlanjainak értékét mert senki se venne házat egy óvoda mellett, másrészt nem azért spóroltam egész életembe meg fizetem a törlesztőt hogy a gyerekzsivajt hallgassak naphosszat, meg ahogy hozzák viszik őket a szülők. Felhívtam felháborodva hogy mi ez, és azt mondta, nem kell a szomszédok engedélye hozzá, neki ez lesz a megélhetése. Mit lehet tenni ellene?

2023. máj. 10. 20:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy Cegléden lezártak valami kosárlabda pályát mert az ott hangos volt. Azt a panelba lakó gyerekek már oda se tudnak kijárni kicsit a levegőn játszani...

Nálunk is van kosárlabda pálya a panel mellett és mindig hallom ha napközbe itthon vagyok.. Hallom ha sír egy gyerek...

De hogy biztos nem reklamálnék gyerekek miatt.... Az tuti.

Meditációs központnak képzeled az otthonod vagymi?

2023. máj. 20. 22:25
 22/23 anonim ***** válasza:
35%
#21 : Egyébként jól mondod, az otthonod az egyetlen meditációs központod a világon. Sehol máshol semmi jogod nincs és senkit sem érdekel a véleményed sehol sem. A tulajdonod az egyetlen, ahol érvényesíteni lehet az akaratot.
2023. máj. 22. 13:49
 23/23 anonim ***** válasza:
74%
21-es, az ember egész nap be van zsúfolva a sok buta, hangos degenerált közé. Elege van, pihenne. Még jó, hogy a saját otthonában mindezt ki akarja heverni. És ilyenkor nem a visongást meg a bőgést akarja hallgatni (még ott is) .
2023. máj. 22. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!