Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha a szomszédom...

Mit tegyek ha a szomszédom családi napközit nyit és én ellenzem?

Figyelt kérdés
Feleségemmel nincs egy éve hogy beköltöztünk otthonunkba, kisebb hangulatos kertes ház. 1 hete megláttam hogy a közvetlen szomszédom kerítésén ki van plakátolva hogy ilyen olyan gyermek megőrző nyílik 10-15fős csoportokkal a hét minden napján. Egyrészt ez lecsökkenti a környék ingatlanjainak értékét mert senki se venne házat egy óvoda mellett, másrészt nem azért spóroltam egész életembe meg fizetem a törlesztőt hogy a gyerekzsivajt hallgassak naphosszat, meg ahogy hozzák viszik őket a szülők. Felhívtam felháborodva hogy mi ez, és azt mondta, nem kell a szomszédok engedélye hozzá, neki ez lesz a megélhetése. Mit lehet tenni ellene?

2023. máj. 10. 20:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Szépen utána nézték, milyen hatósági, önkormányzati engedélyek kellenek ehhez, aztán utána nézték a cégnek, érdeklődtök az önkormányzatnál. Ha megvan minden engedélyük, akkor megszívtátok. Ha nem, akkor lehet jelezni.
2023. máj. 11. 20:29
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

A kertemben pucéran napoznék. Jól behajolgatnék gazolás közben, nézzék csak a lyukamat.

Nem hoznák ilyen helyre a gyerekeket

2023. máj. 11. 21:28
 13/23 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy néz ki ez lesz mert utána néztem és jogilag nem tudunk mit tenni. Majd ha lesz a beiratkozás valami borzalmas metált fogok üvölttetni a kertben miközben üvöltözünk a feleségemmel.
2023. máj. 11. 23:06
 14/23 qkker1 ***** válasza:
29%
Jól meg is büntetnek érte, és még kártérítésért is beperelnek!
2023. máj. 12. 09:09
 15/23 anonim ***** válasza:
57%

A többi szomszéd mit mond? Nem ellenzik?

Ha igen, indítsatok petíciót a napközi ellen.

2023. máj. 12. 11:44
 16/23 anonim ***** válasza:
17%

bosszúból nyiss egy dögkutat..

Amúgy a zavarás ténye már megvalósult, vagy egyelőre még csak féltek tőle?

2023. máj. 12. 12:40
 17/23 anonim ***** válasza:
13%

Nav -kezzel irott bejelentest adj le egy irodajukban. Szamlat nem fog adni. Beosztottjat nem jelenti be.

Keruleti jegyzo: kerd meg,h ellenorizze az ovoda gyerekmegorzo engedelyeit es a felnott vegzettseget hozza. Megvannak e a megfelelo szsmu wc-k es mosdok,mi a szabvany,az eloiras ovodanal!! Nezz utsna elotte,h tetelesen fel tudd sorolni a hibakat…

Nincs ott veletlen nightklub vagy kupleraj? Mert azok kozleben nem nyithato ovi.

2023. máj. 13. 12:10
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

Te ezt honnan veszed 17-es? Hogy nem ad szamlat,nincs vegzettsege es nem jelenti be az alkalmazottakat?

Raadasul nem ovodat nyit, tok mas jogi kategoria egy csaladi napkozi vagy egy gyermekmegorzo vagy bolcsode. Gondolom inkabb az elso ketto kozul lehet valamelyik, azok szoktak haznal lenni.

Es hogyan tudna mar a kerdezo tetelesen felsorolni a hibakat, ha nem jart az epuletben? 🤣Nyilvan beengedni nem fogjak.

Amugy persze fel lehet jelenteni barmiert, csak azert igy kijelenti, hogy ez sincs, az sincs, ilyen hiba, olyan hiba.. hogy? 😂😂😂

2023. máj. 13. 12:36
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Én is mérges lennék a helyedben kérdező, de azért valószínűleg egy ilyen napközi 4-5-ig lesz nyitva. Pár rohangáló gyerek az udvaron meg aztán nem a világ vége. Mire hazaérsz a munkából ők már jó eséllyel mind egy szálig otthon lesznek.
2023. máj. 13. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:
28%
#17 : Kézzel írott? Mi? Ne adjunk már idétlen tanácsokat! A hitelesség kedvéért egy kis spermát nem kell a szélére kenni? Gondolom a kézírás a bizonyíték miatt kell. A sperma maga a DNS!
2023. máj. 15. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!