Budapest XV. kerület, Bocskai utcáról vélemények, tapasztalatok?
Két utcával arrébb, a Bethlen Gábor utcában lakom. Egyetértek az előző hozzászólóval, miszerint rengeteg a proli itt és a megy a kutyaugatás megállás nélkül. Sajnos sok a nem napon barnult egyén is.
A közlekedés nem rossz, vonattal a Nyugati, autóval az M3-as bevezető, tömegközlekedésre pedig ott vannak a 25-ös, 124-es, 125-ös buszok, kis sétával az 5-ös busz, illetve az Újpest Kp. felé tartó összes busz (104, 204, 170, 196, stb).
Ha még egyszer kéne választani, tuti, hogy nem költöznék erre a környékre. Rákospalotának vannak sokkal jobb helyei is.
8-as: A legtöbb pesti külváros ilyen. Én Dél-Pestre mentem belpestről pár éve. Amit szeretek, az az, hogy zöld, van egy kis kert. De a sok proli nagyon idegesít, a szomszédaim is olyanok. Ráadásul kíváncsi, pletykás népek. Én bezárkózom, nem törődöm velük. Ők meg mindenfélét kitalálnak. Van vérbeli kotnyeles, szipirtyó szomszédasszonyom is. Igaz, utóbbi a jobb környékeken is van, de itt több ilyen van.
Az idegbeteg németjuhász is stimmel, errefelé sokan tartanak pitbullokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!