Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Feljelenthetem ezért a szomszé...

Feljelenthetem ezért a szomszédomat?

Figyelt kérdés
Minden este rohadt hangosan hallgatják az udvaron a zenét, aludni sem tudunk, a kutya egész nap ugat náluk ráadásul egy Pedofil a szomszédunk

2023. márc. 28. 07:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

#10: akkor magyarázd el, hogyan lehet feljelenteni valakit valamiért, ami nem bűncselekmény. Mert hogy a kérdés erről szól csak, nem arról, mi mit gondolunk a pedofíliáról.

Tanulj meg olvasni.

És ja, számít, mert valakinek az is pedofil, aki 40 évesen összejön egy 18 évessel.

2023. márc. 28. 09:21
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
Kimennek a gyerekek az udvarba, vagy utcara jatszani. A szomszed epp napozik, es gyereket nezik, mert pont arrafele nez. az pedofil? :D
2023. márc. 28. 09:24
 13/21 anonim ***** válasza:
6%

11

Látom te is közéjük tartozol. Az általad írt példa az pont nem számít annak (de akkor is beteges és undorító), de ha megtanulnál olvasni akkor a kérdező leírta, hogy volt már rendőrségi ügye az ürgének ilyen miatt.

Nem a pedo szón kellene fennakadnotok jóemberek, elkezditek itt kivesézni neki, hogy hát tuti nem azt jelenti mint amire gondol stb.. nem a kérdésével foglalkoztok (tudom, mint ahogy én sem)! El kellene engedni ezt és írni mint az értelmesebbje, hogy csendháborítás miatt kihívhatja a rendőröket. De persze tudom titeket ez a része nem érdekel. De megnézném a reakciótokat, ha a lányotok 18 évesen hazaállítana egy veletek egykorúval és bemutatná mint a szerelmét.

2023. márc. 28. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
Ha a lányom 18 évesen hazaállítana egy velem egykorú valakivel, nem feltétlen lennék boldog emiatt (habár szerintem akkor is a lányom magánügye, beleszólásom nincs), de ettöl garantáltan nem lesz a párja pedofil, az uyganis nemileg éretlen gyerekekhez való szexuális vonzódást jelent, márpedig egy 18 éves lány igencsak nönek néz ki, nem kisgyereknek.
2023. márc. 28. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Nőnek néz ki igen. De gondolj vissza saját magadra amikor 18 voltál. Te egy ugyan ilyen teljesen érett embernek látod magad mint most? 18 évesen még azért mondhatni gyerek az ember.. nagyon sok butaságot, marhaságot csinál és nincs tisztában mindennek a súlyával. Ott még nagyon befolyásolhatóak egy érett 50 éves ember még simán megváltoztathatja. Hiába nevelted fel tisztességgel és tanítottad, ha majd 18 évesen magához költözteti és úgy formálja majd amilyenre csak akarja rá se fogsz ismerni. A szerelem miatt biztosan képes lessz elhinni és megtenni neki mindent. A végén pedig majd azon kapod magad, hogy mivé is lett, nem ezt tanítottad neki, nem ezt látta tőled. (Sajnos az egyik ismerősömmel pont ez történt)

Természetesen mindenkinek saját dolga, hogy a gyerekével hogyan viselkedik, mit enged neki és mit nem. Ha hiába nagykorú ilyen korban még kell a szülői segítség és a tanácsok. Ha rossz helyről kapja akkor ez esetben egy apja korútól akinek elhisz mindent mert hát olyasmi mint az apja és az apja mindig jókat igazat mondott akkor ő miért hazudna és vezetné félre? A végén pedig lessz belőle egy kihasznált félrevezetett megtört lány.

2023. márc. 28. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:

15-ös: A pedofiliát az definiálja, hogy az illetö hogy néz ki, felnöttnek vagy gyereknek. Csak akkor lehet valakit pedofilnak minösíteni, ha gyerek kinézetüek hozzák izgalomba.

A nagy korkülönbség nem feltétlen optimális, de egy 18 éves lányt nem csak egy 40+-os valaki tud befolyásolni, akár rossz irányba, hanem korabeli is éppen annyira.

Mellesleg ha egy gyereket normálisan felneveltél, az értékrendje nem fog megváltozni szerelem miatt, ez alaptulajdonság, mint a szemszín. (Négy felnött gyerekem van, tudom, mit beszélek!)

2023. márc. 28. 17:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Most nekem ne definiálgasd, én tudom a jelentését (nem is írtam erre az esetre se, hogy az lenne csak, hogy számomra undorító).

Így van egy korabeli is tudja befolyásolni. De egy idősebb még jobban.

Az alap értékrendje talán nem, de nagyon sok mindent változtathat rajta. A 4 felnőtt gyerekedből mennyi volt tini korában együtt évekig egy veled egykorúval? Mert ha legalább 1 akkor elhiszem neked amiket írsz, de mint én is írtam egy ismerősöm példája alapján írom amit írok..

2023. márc. 28. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:

#17:

Fogd már be a palacsintalesődet. 😄

2023. márc. 28. 19:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Csendháborításért fel lehet jelenteni.Csak azért,mert nézegeti a gyerekeket nem fog a rendőrség sajnos semmit se csinálni.Amíg nem lesz cselekedet addig nyugodtan ólálkodhat.
2023. márc. 28. 21:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Állítólag hajlamos gyerekeket fogdosni, hallottuk az utcában
2023. márc. 28. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!