Költöztem külföldre szomszédok nem jöttek hogy megismerkedjenek velem vagy sütit hozni kedvességből én próbáljak ismerkedni velük sütit vigyek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 20:59
1/14 A kérdező kommentje:
Igazi magyar sütit vinnék
2023. márc. 18. 21:00
3/14 anonim válasza:
Ha tudod, érdeklödd meg a helyi szokásokat, elvárásokat!!!
4/14 anonim válasza:
Nem csak filmes klisé. Mi mikor annak idején Angliába költöztünk, csak brit szomszédaink voltak egy kertvárosi részen. Mi voltunk arra az egyetlen úgymond " bevándorlók ".
És ketten is hoztak át nekünk sütit.
Ők idősebbek voltak, nem tudom, fiatalabbaknál is szokás e ez.
5/14 anonim válasza:
A #2 vagyok, es nem kaptunk senkitol sutit.
Max bemutatkoztam ha talalkoztunk az ajtok elott es ennyi.
6/14 anonim válasza:
Jelenleg életem során az ötödik helyen lakok, ebből három volt Magyarországon, kettő külföldön.
Soha, egyik helyen se hoztak sütit a szomszédok.
Ha találkozok egy új szomszéddal, akkor bemutatkozok.
7/14 anonim válasza:
Németországban inkább az újonnan beköltöző szokott hozni sütit a már ott lakóknak.
8/14 anonim válasza:
Mondjuk mindig az új "belépő" nyit. Szóval neked kellene becsengetni és bemutatkozni. Nem várni, hogy majd kilincseljenek a szomszédok, mert annyira érdekled őket
9/14 anonim válasza:
Legutóbb, amikor új helyre költöztem, be akartam mutatkozni a szomszédoknak. Az egyik behívott és megismerkedtünk, a másik sosem volt otthon és feladtam, a harmadik ki se jött a kapuig csak az erkélyről kiabált le 1-2 szot. Azért megérte, én megpróbáltam, és legalább az egyik szomszéddal jó a viszony...
10/14 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor a gond ott keresendő, hogy a "hanyatló Nyugat"-nak igencsak elegük van a magyarokból, mert össze-vissza kavarunk, hátráltatunk mindent, és kihasználjuk a többi országokat. Így nem csoda, hogy nem nagy örömmel fogadnak minket sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!