Sosem sminkeltem, mostanában viszont játszom a gondolatával annak, hogy megismerkedjek vele. Tudnátok tippeket adni?
Sziasztok!
Szívesen fogadok bármiféle tanácsot, esetleg hogy kinek milyen termék vagy termékcsalád vált be, illetve ilyen "aranyszabályokkal" is szívesen megismerednék. Nagyon köszönöm, ha valaki megosztja velem a praktikáit!
Első körben nezegess sminkvideokat. Az alapokat jól el lehet sajátítani.
Viszont a maszkos időszak nem igazán kedvez a sminknek sajnos 😔
Köszi a tippet!
Esetleg van valaki, akinek ajánlanád a videóit?
Talán karin dragos. Neki van smink suli sorozata.
Viszont inkább olyan videós javasolnék akinek az adottságai a tiedhez hasonló. Pl ha rejetett szemhéjad van, akkor olyan vonalon keresni.
Mindenképp tudd az adottságaid (arcforma, szemforma, rejtett-e a szemhéjad stb) illetve döntsd el magadban mit szeretnél sminkelni, semmi sem kötelező, én pl szeretem az erős szem sminket viszont alapozót egyáltalán nem használok (bb krémet és színezett arcápolót sem), azután tényleg barátod a youtube.
Nyugodt meg elsőre valószínű borzalmas lesz at eredmény, főleg pl tusvonalnál, ezt gyakorolni kell, majd ráérzel, gyakorláshoz tudom ajánlani az Essence és a Makeup Revolution termékeit, bármelyik rossmannban megkapod, elég olcsó (főleg az Essence) de ahhoz képest teljesen korrekt minőség.
#5 komolyan mondom, rejtett szemhéjakról egészen két nappal ezelőttig nem is hallottam. És köszi az ajánlást, amint eljutok odáig, megveszem őket!
#6 ezzel teljesen egyet értek
És mindenkinek ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!