Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lehet valamit tenni, hogy ne...

Lehet valamit tenni, hogy ne a folyosón tartsa a szemetét?

Figyelt kérdés

A szomszédom folyamatosan az ajtó előtt, a folyosón tartja a szemetét. Ugyan be van zsákolva, de mivel több napig is kint van akár, büdös. Kakis pelenka, kajamaradék stb. A folyosó ablaka mindig nyitva van, de így is érezni. És mi lesz nyáron?

Neki természetesen már szóltunk. A válasz az volt, hogy az ő szemete nagy, nem fér le a ledobón és nem hajlandó kisebb zsákot venni és sűrűbben ledobni.

A szisztémájuk az, hogy heti 1-2 alkalommal viszik le, amikor jön a kukás autó. Addig áll a folyosón.

Kihez kellene fordulni? Közös képviselővel nem nagyon találkozink, de ha ő tehet valamit, akkor zaklatom emailen.

2023. márc. 5. 13:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Birtojvédelmi eljárás
2023. márc. 9. 22:58
 22/23 anonim ***** válasza:

Azért egy 60 l-es zsákot nézzen már meg mindenki közelről! Az nem nagy. Ledobni nem tudja, levinni nem tudja, mert nincs lent kuka. (????) Én a szomszédod helyében írnék a közös képviselőnek, mert szerintem ez alap lenne. A lenti lakóknak van csak kulcsa?

Itt a körülmények nem adottak.

2023. márc. 10. 02:40
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen, a lentieknek van kulcsuk, mert ugye ők nem férnek hozzá a ledobóhoz. De nekik ki van adva, hogy senkinek nem adhatják oda, pont azért, hogy senki ne másolja le. Engem is zavar, biztos mást is, de mindenki megoldja. Én például kis nejlonszatyrokba teszem a szemetet. Az gond nélkül lemegy. Javasoltam nekik is, de az nem felelt meg. Egy időben a férfi a közkukákba dobálta, de arról leszoktak. Mondjuk nem is értem hogy gyömöszölte bele. Szóval azért a ledobó az megfelelő alternatíva lenne, csak kell hozzá némi rugalmasság.
2023. márc. 11. 09:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!