Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egymástól 1 óra távolságra...

Egymástól 1 óra távolságra élünk, szerintetek hol lenne célszerű letelepedni? (részletek lent)

Figyelt kérdés

A barátom Mátészalkán lakik és ott is van a munkahelye, én Záhony közelében élek és Záhonyban dolgozom.

Ő azt várja el, vagy legalábbis örülne neki, ha én oda költöznék, mert neki mindenki és minden ott van, illetve élhető város Mátészalka. Faluba nem akar költözni, de ezt talán meg is értem. Mondtam neki nézzünk egy köztes települést, ami arányaiban mindkettőnknek közel van, és ha úgy adódik tudunk hazajárni, az elején pedig ingázni a munkába.

Nekem elsősorban Kisvárda ami eszembe jutott, nekem kb 30 perc, de neki 50 perc lenne, az is figyelembe veendő nála, hogy műszakban dolgozik.

A barátomnak a köztes település nem igazán tetszik, nagyon ragaszkodik Mátészalkához. Én viszont nem akarok odaköltözni, mert akkor az állásomat ott kell hagynom, és a családommal sem tudnék sűrven találkozni, egy órát munka után, illetve esetlegesen majd gyerek mellett nem biztos, hogy majd bevállalok. Szüleim nem tudnak vezetni, a közlekedés oda pedig elég nehézkes. Úgy érzem, amit ő szeretne azzal nekem nagyon sokat kell alkalmazkodni, míg neki semmi sem változna.

Szerintetek önző dolog tőle azt kérni, hogy egy köztes településre menjünk élni?

Illetve, segítenétek olyan falvakat, vagy városokat keresni, amely egyaránt közel van Záhony és Mátészalkához? (Kb. Olyan 30-40 perc kocsival.?

2023. febr. 21. 09:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a pap, de szerintem a koztes telepules a leheto legrosszabb megoldas, mert igy mindkettotoknek uj kornyezetet kellene megszoknia. Mig a masik megoldassal csak az egyikotoknek. Nekem szemely szerint Zahony kornyeke szimpatikusabb, de ezt nektek kell eldontenetek, hogy kinek fer bele a nagyobb aldozat. Ki ragaszkodik jobban a csalad kozelsegehez, kit kot jobban a munkahelye, kinek van esetleg jobb munkaja, ilyeneken kell gondolkodni, nem koztes telepulesen ami mindkettotok reszerol oriasi aldozattal jarna
2023. febr. 22. 22:23
 22/22 Kései Sirató ***** válasza:

Ha nem tudtok dülőre jutni, adjatok be álláspályázatokat és akit előbb felvesznek egy jó munkahelyre a másikotok városában, oda érdemes költözni.

Más esetben, főleg ha mind2en költöztök, nem is biztos, hogy egyből eltudtok ott helyezkedni.

2023. febr. 23. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!