Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz ebből még találkozó? 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből még találkozó? 1 óra után le akartam smárolni és ő csak arcra engedte (csak pár hétig lesz Magyarországon)

Figyelt kérdés

Szóval.. mentem haza az esti bp- m3 potlóbuszon este 22:00 volt, és egy idő után felszállt egy csaj/nő, mellém ült, láttam milyen csinos, (mint utólag kiderült 27 éves) láttam hogy telefonozik és akkor vettem észre hogy ukrán csaj, próbáltam valahogy hozzászólni, aztán végül a telefonján keresztül beszélgettünk google fordító-val, nekem lekellet volna szállni a népligetnél hogy haza menjek a táv busszal, de nem volt kedvem, és a végállomásnál leszáltunk ott még irogattunk, és az a lényeg hogy fel akartam menni hozzá mert rájöttem nemtudok haza menni, mondtam semmi olyat nem akarok de gondoljátok mit gondolt, a lényeg, búcsúnál megoleltem és le akartam smárolni mert csak pár hétig lesz budapesten és megy másik országba, instan épp most írt vissza, fogok még talalkozni vele? És hova vigyem? Komoly lány, utazhat mindenfele a világba, és egy elég jó munkája is van

Ezeket írta instan összesen:

I’m not sure that Google translation is good, because the translation is definitely not of high quality)

it’s probably better to write in English and translate from it into your native language ))

yesterday I tried to explain that I don’t meet guys on the street, especially no kisses, hugs, and so on 😉

I am a serious girl, my upbringing and worldview do not allow this)

2022. szept. 25. 20:43
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
0%

Ezek a külföldiek, ha nem bàszod meg azonnal, csak egopolírnak hasznàlnak.

Szóval vedd úgy, h egy flex, vagy polírozógép korongja vagy. Filléres, pótolható àrú. Kell ez neked, h így kezeljenek?

2022. szept. 25. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
ha rádírt és nem letiltott, van esély...
2022. szept. 25. 20:46
 3/11 A kérdező kommentje:

++++ ezeket most

I was born on January 29, if anything, and I’m 27 years old 🙈

the translation is more or less better, it’s clearer, but it will be difficult for us to communicate with each other live

no, but I work in the content department)

if I understood the translation correctly, then I had to leave and say goodbye quickly, I did not insist that you add me as a friend)

2022. szept. 25. 20:46
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
Kamuduma, de arra vezet, amit mondtam 😉
2022. szept. 25. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz, minek!?

Mekkora lúzernek kell lenni, ha valaki nem tud hazamenni és/vagy nem akar, és fel akar menni a nőhöz egy pótlóbuszos utazás pár megállója után.

2022. szept. 25. 20:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom, egy kis esély van szerintem a találkozóra, de másra nem nagyon, komoly lány, mi a francot jelent ez? 13.-ik randinál gyertyafények közt lehet esetleg szó a csokrol 🤨
2022. szept. 25. 20:53
 7/11 A kérdező kommentje:
#5 hát ez elég erős érv, köszi picit kijózanított
2022. szept. 25. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ez a tankönyvi kamuduma, ha nem tetszel neki annyira.

Beszélgetni jó voltál, tetszett neki biztos az is, hogy látványosan csorgatod a nyálad rá.

De hidd el, hogy ugyanez a "komoly lány" ha bejöttél volna neki, ő hívott volna fel magához, és olyan dolgokat is megtett volna neked, amikről nem is álmodsz.

Az amúgy jó nagy baromság volt, hogy az utolsó buszt hagytad elmenni miatta :D

2022. szept. 25. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

"komoly lány, mi a francot jelent ez?"

Kb. azt, hogy nem vesz komyolan olyan srácokat, akik pár megálló után le akarják smárolni és felmenni a lakására. WTF? És még ultra udvarias volt a csaj, hogy nem óhajtott el durván a pitsába.

2022. szept. 25. 23:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Most is "beszélgetek" vele ami anyit jelent h valaszolgat, bár ő nem kerdezz, ami nagyon nem jó előjel, de addig írok neki amedig valaszol, vagy letilt.. pár hét múlva ezt a nőt már soha az életben nem látom mert megy másik országba, aztán talin lesz ami lesz, valószínűleg semmi
2022. szept. 26. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!