Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz ebből még találkozó? 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből még találkozó? 1 óra után le akartam smárolni és ő csak arcra engedte (csak pár hétig lesz Magyarországon)

Figyelt kérdés

Szóval.. mentem haza az esti bp- m3 potlóbuszon este 22:00 volt, és egy idő után felszállt egy csaj/nő, mellém ült, láttam milyen csinos, (mint utólag kiderült 27 éves) láttam hogy telefonozik és akkor vettem észre hogy ukrán csaj, próbáltam valahogy hozzászólni, aztán végül a telefonján keresztül beszélgettünk google fordító-val, nekem lekellet volna szállni a népligetnél hogy haza menjek a táv busszal, de nem volt kedvem, és a végállomásnál leszáltunk ott még irogattunk, és az a lényeg hogy fel akartam menni hozzá mert rájöttem nemtudok haza menni, mondtam semmi olyat nem akarok de gondoljátok mit gondolt, a lényeg, búcsúnál megoleltem és le akartam smárolni mert csak pár hétig lesz budapesten és megy másik országba, instan épp most írt vissza, fogok még talalkozni vele? És hova vigyem? Komoly lány, utazhat mindenfele a világba, és egy elég jó munkája is van

Ezeket írta instan összesen:

I’m not sure that Google translation is good, because the translation is definitely not of high quality)

it’s probably better to write in English and translate from it into your native language ))

yesterday I tried to explain that I don’t meet guys on the street, especially no kisses, hugs, and so on 😉

I am a serious girl, my upbringing and worldview do not allow this)

2022. szept. 25. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

Ezt elcseszted, ez már veszett ügy. Valószínűleg már az indítás is gáz volt, angolul azért illene folyékonyan beszélned, hiszen a nő valószínűleg jól beszél, így nem kellett volna ukránul beszélned.

Van ismerősöm, aki pl. ázsiai nőt is megdugott úgy, hogy Google fordítóval kommunikáltak egymással de ő Channing Tatum kategória. Azért ha nem ez a szituáció vagy nem egy fesztiválos drogos-részeges hangulat van, akkor a külföldi lányok is elvárják, hogy azért legalább angolul megértsétek egymást.

2022. szept. 26. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!