Magyarországon vannak Luxus autó találkozók?
Figyelt kérdés
Szívesen elmennék megnézni egy ilyen találkozót mivel nem sok alkalom van ilyen féle autókat látni minden nap.
Gondolok itt:
Bugatti, McLaren, Lotus, Pagani, Koenigsegg,...
2022. márc. 16. 07:44
2/8 anonim válasza:
Az általad felsoroltak nem luxusautók, hanem szuper- és hipersportautók.
"1000+ jármű az autózás minden szegmenséből..."
3/8 A kérdező kommentje:
Ismerem az AMTS-t de engem olyan érdekelne ami azért nem ennyire felkapott és nincs nagy tömeg. Inkább egy relatíve családiasabb találkozó érdekelne (persze amennyire ilyen autóknál lehetséges, mivel tudom bevonzák a tömeget).
2022. márc. 16. 14:40
4/8 anonim válasza:
Na ilyet nem fogsz találni itthon... eleve, szerinted hány embernek van ilyen autója itthon, nem még találkozót szervezni belőle...
5/8 anonim válasza:
Összehozhatnánk egy ilyen találkozót, a kérdező kedvéért.
Részemről benne vagyok, és megyek egy 96-os kiadású ezres suzukival. ;)
Van még jelentkező?
7/8 anonim válasza:
Én ilyen találkozóról nem tudok,de Bader Al Roudhan nevű dunaújvárosi üzletembernek volt régen kiállítása az autóiból. Enzo,Koenigsegg,Spyker,
Lamborghini stb. Voltak és vannak elég komoly autói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!