Már idegesít hogy a szomszéd gyerek folyton előttem fingik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az van ha mondjuk kimegyek az utcára akkor a 12 éves kissrác a közelembe jön és fingik.
Nem tudom mit tegyek.
17/L
2023. febr. 12. 21:38
1/14 anonim válasza:
Gázállarc, vagy a gyerek fenekébe dugó.
6/14 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy levideóztad és ha nem hagyja abba akkor felteszed az internetre a nevével!
7/14 anonim válasza:
Én alapból azzal kezdeném, hogy felrakom névvel a videót, és csak a linket mutatnám meg annak a piacon vásárolt melegítőgatyás pufi kisköcsög gyereknek!
8/14 anonim válasza:
Legyen nálad mindig egy üveg víz,és ráöntöd legközelebb,ha ilyet csinál.
Hamar be fogja fejezni.
9/14 anonim válasza:
Szúrd seggen egy rozsdás zsákvarró tűvel, meglátjuk hogy az orvos előtt mennyi kedve lesz fingani!
10/14 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy tartogassa inkább az első randijára, hátha van olyan csaj, akit ezzel lenyűgözhet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!