Hazudtam valakinek a koromról, kiderülhet?
Figyelt kérdés
Van egy új szomszéd, kérdezte, hány éves vagyok, iskolásnak néz. Mondtam, hogy reflexből, hogy 25. Aztán igazából nemrég lettem 27, nem hiszem, hogy annyira számon tartaná. Csak marhára elegem van, hogy mindenki azt kérdezgeti, mennyi idős vagyok, mert "jaj hát azt hittem 15".tegnap 16:34
1/15 anonim válasza:
Később mondhatod, hogy te 27-et mondtál, lehet, hogy ő hallotta félre stb. Egyébként honnan derülne ki? Illetve az a 2 év miért olyan lényeges?
3/15 anonim válasza:
Nem derül ki soha..legfeljebb az anyakönyv-vezetőnél...😂
4/15 anonim válasza:
Én még önéletrajzba is kamuzni szoktam ilyeneket.
Meg pláne szomszédoknak..a nevem se tudják.
5/15 anonim válasza:
*a valódi nevem se adom ki pl szomszédoknak
7/15 A kérdező kommentje:
Én is megragadtam ott, de 23-at nem merek mondani már...
tegnap 18:03
8/15 anonim válasza:
Szerintem elég ciki ha valaki a koráról hazudik
De amúgy meg nem fog kiderülni. Nyilván nem fog nyomozni utánad. Szerintem nem is fog rá emlékezni. Én a szomszéd nevét se jegyeztem meg
9/15 A kérdező kommentje:
Lehet ciki, de nehezen viselem az öregedést és csak reflexből rávágtam valamit hirtelen, mindig sokáig tart áttérni az újra. Nyilván nem vagyok öreg.
Azt hittem, többet sem látom.
tegnap 20:03
10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként megmondhattam volna, mert nincsen benne semmi, de hirtelen azt sem tudtam ki, rávágtam reflexből.
tegnap 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!