Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hazudtam valakinek a koromról,...

Hazudtam valakinek a koromról, kiderülhet?

Figyelt kérdés
Van egy új szomszéd, kérdezte, hány éves vagyok, iskolásnak néz. Mondtam, hogy reflexből, hogy 25. Aztán igazából nemrég lettem 27, nem hiszem, hogy annyira számon tartaná. Csak marhára elegem van, hogy mindenki azt kérdezgeti, mennyi idős vagyok, mert "jaj hát azt hittem 15".
jan. 13. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem úgysem fog nagy szomszédi kapcsolat kialakulni, mert ma már jó, ha csak köszönnek egymásnak a szomszédok, tehát nem hinném, hogy ez annyira nagy gond lenne.
jan. 13. 21:09
 12/17 A kérdező kommentje:
szerintem se nagyon derül ki
jan. 13. 21:11
 13/17 A kérdező kommentje:
de egyébként olyan hirtelen jött, csak gyorsan mondtam valamit, csak nem kér személyit
jan. 13. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell mindig úgy válaszolni, hogy "25 MÚLTAM". És akkor ebben az is benne van, hogy fél évvel, meg az is, hogy 10 évvel. Nem lehet számonkérni rajtad, ha kiderül a tényleges életkorod, mert nem hazudtál. :D
jan. 14. 02:22
 15/17 A kérdező kommentje:
igazad van...
jan. 14. 06:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Tőlem edző terembe kérdezték hány éves vagyok és szent meggyőződéssel mondtam hogy 39, egész addig még el nem mentem fodrászhoz aki egy évvel fiatalabb nálam és nem mondta hogy 37 vagyok és valóban. Nem tudom honnan jött, de komoly azt hittem már 38 vagyok 🤣
jan. 14. 22:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Vagyis 39 a 38 helyett. 4-5 órát alszok /nap nézd el nekem :)
jan. 14. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!