Ha megnyerném a lottót (2mrd Ft), akkor mekkora házat tudnék venni, amit a lottóból életem végig fenn is tudok tartani?
Figyelt kérdés
Most nézegettem azokat a bazi nagy házakat. Hát nem két fillér lehet karbantartani, fűteni, meg medencét fenntartani stb. Gondolom takarító is kellene, különben rámenne a fél életem, mire kipucolom.2023. jan. 11. 18:13
11/17 A kérdező kommentje:
2010 környékén még 10-12 millióért lehetett egy olyan garzont venni.
2023. jan. 11. 19:56
13/17 anonim válasza:
attol függ, hogy a maradék pénz mennyire használod jól, hogy jól befekteted-e és egyre több pénzed lesz vagy elszórakozod pár év alatt minden hülyeségre
14/17 anonim válasza:
Úgysem történik meg, szóval felesleges a kérdés.
15/17 anonim válasza:
Ilyen ésszel pont hogy nem fogod tudni élni munka, befektetés nélkül. Egyből villát akarsz…
Szóval feleslegesen álmodsz.
16/17 anonim válasza:
#11 igen, és most 2023-mat írunk, azt azért megvan ugye? Ma az a garzon akár 30 millába is belekerül. A mi tömbünkben (Óbuda) nem rég adtak el egy 48 nm-es lakást 41 millió forintért és egy 58 nm-est 46-ért…
17/17 anonim válasza:
Kérdező, 1910-ben még olcsóbb volt egy lakás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!