Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennel ha megnyernéd a...

Mit tennel ha megnyernéd a lottóötöst amikor a legmagasabb a nyeremény összege?

Figyelt kérdés

Én ezeket:

Vásárolnék minimum 4-5 lakást és kiadnám őket. Nagyon fontos hogy egy évben max egy lakást vennék hogy ne legyen feltűnő hogy pénzem lett, pl a bűnszervezetek számára vagy ilyesmi. Az egy állandó bevétel lenne nekem onnantól kezdve, mintha lenne egy munkahelyem de nem kéne csinálnom semmit és jönne a pénz.

Vennék aranytömböket vagy aranyból készült tárgyakat, ékszereket és azok meglennének nekem (persze védett helyen) mert azokban is állandó pénz lenne.

Ilyesmi módszerekkel elérném azt hogy soha többet az életben ne kelljen már dolgoznom és a családomnak se. Ők is biztonságban lennének anyagilag, sose kéne olyan lepra gyilkos helyekre betenniük a lábukat mint az állami kórházak, állami eü, hanem ha valami bajuk lenne akkor rögtön a legjobb magán kezekbe lennének ahogyan én is meg ilyesmi.

Pszichológushoz járnék a mentális problémáimmal, talán sokat segítene. Elmennék családállításra is.

Ez volt a kötelező része ami mindig fentállna, aztán most jönne a szórakozás része:

Vennék pár jó kocsit és a meglévő olcsó autóimat vázig visszabontatnám és teljesen felújíttatnám, új fényezés, új kárpit, minden új lenne ami szükséges.

Vennék pár igazán erős autót pl x6, m5, mercedesek, ford mustang . Ezeket cserélgetném, igazából minden jó kocsit kipróbálnék, ami nagyon megtetszene azt megtartanám ami nem annyira azt eladnám de pár év alatt minden luxus és magas teljesítményű autó végigmenne rajtam.

Képezném a vezetési tudásomat. Szabadidőmben vezetéstechnikai tréningekre járnék, aztán megtanulnék az alapoktól profi módon driftelni ami ha menne akkor nem rejteném ezt a tudásomat véka alá és közzétenném hogy miket tudok!

Bíznék abban hogy ezek a videók/ rövidfilmek felkeltik az emberek érdeklődését és mégjobban híres lennék, akár már világ szinten nemcsak hírhedt mint most ;)

Aztán … másik nagy tervem. Létrehoznék egy alapítványt olyan emberek számára akik szegények de van egy szeretett kis autójuk amihez ragaszkodnak és a rossz állapota miatt nem tud átmenni a műszakin. Segítenék ezeknek az ezeknek az embereknek megfelelő műszaki állapotba hozni az autójukat hogy ne kelljen elengedniük a kocsit.

Persze szigorú feltételei lennének ennek a dolognak, az nem működne hogy valaki lusta , lenne pénze és rajtam keresztül csináltassa meg a szarait, de annak aki tényleg rászorul és nincs más lehetősége , segítenék.

Meg más ügyekben is segítenék a rászorulóknak.

Ennyi pénznél nem lenne nagy dolog de mindig a legkorszerűbb app.le cuccaim lennének, legújabb  watch, iphone, ilyenek:D a lakásom ahol élnék is nagyon dizajnos, modern és szép lenne.

Röviden ennyi

Külsőm az ígyis szar, úgyis szar lenne azzal nem foglalkoznék akkor se , nem hiszem hogy lenne akaratom arra hogy mozogjak még akkor sem.

Ti mit csinálnátok ha megnyernétek a lottóötöst?

25/n

2021. dec. 8. 10:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%

Pár év múlva milliárdos leszek, én már előre eldöntöttem sok dolgot ilyen téren.

Haladnék tovább a munkával, csinálnám a dolgomat. A felesleges pénzemet állatmenhely alapításába fogom tolni.

28F

2021. dec. 8. 10:32
 2/23 A kérdező kommentje:
Hogyhogy milliárdos leszel?😅
2021. dec. 8. 10:33
 3/23 anonim ***** válasza:
28%

#2:

olyan terveim vannak amiknek a mellékterméke ez

2021. dec. 8. 10:35
 4/23 anonim ***** válasza:
17%
Oda adnám a Hazámnak!
2021. dec. 8. 10:35
 5/23 anonim ***** válasza:
57%
Ha már átvetted a nyereményt azt teszel vele, amit akarsz.Nyugi, akkor már rég tudják a bűnszervezetek, hogy ki és mennyit nyert.Aki meg nem tudja, azt azt sem fogja érdekelni mikor hány lakást veszel.
2021. dec. 8. 10:40
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Milyen bűnszervezet?
2021. dec. 8. 10:42
 7/23 A kérdező kommentje:
4 XDDDDDD
 8/23 A kérdező kommentje:
6-os sajnos nagyon is reális félelem ilyenkor hogy megtudja a maffia vagy ilyesmi.. azt meg nem akarom.
 9/23 anonim ***** válasza:

A lakások után is kell adózni, költeni is kell rájuk.Kiadásod is lesz bőven a bérleti díjból, nem igaz, hogy semmit nem kell tenned.

Az aranyban meg állni fog a pénzed, nem pedig állandó pénzed lesz belőle.Befektetési céllal ékszereket vásárolni pedig totál felesleges.

A lakásokból nem lenne elegendő bevételed ahhoz, hogy biztosíthasd az életszínvonalad, tehát egy idő után muszáj lenne dolgoznod.Az alapítvány is egy extrém költséges hobbi, csak a pénzt viszi.

2021. dec. 8. 10:45
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Maffia, nincs itt olyan,

Vagy mégis?

2021. dec. 8. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!