Mást is jelölgetnek meg olyan napi 8× instagrammon hogy nyert egy hajszárítót?
Figyelt kérdés
Napok óta ez megy, random embereket jelölnek meg, elvileg ez valami kamu, hiába tiltom az összes oldalt, rengeteget csinálnak, és újra megjelölnek. Ennek mégis mi értelme van?2021. nov. 15. 22:26
1/13 anonim válasza:
Engem is megjelöltek, az elején Én is tiltottam őket, de kb a 20. után meguntam, megnéztem és be lehet állítani, hogy csak olyan emberek jelölhessenek meg, akiket követek. Azóta nincs jelölés
3/13 anonim válasza:
Szerencsére, nem szokott ilyen lenni. Nyugodt perceimet élvezem, se túlzott boldogság és szomorúság nem szokta beárnyékolni.
4/13 anonim válasza:
Én is voltam olyan szerencsés hogy már nyertem vagy 6 db ot az elmúlt 2 napban 😂
5/13 anonim válasza:
Nektek hajszárító nyertes instásoknak nem mondta el senki, hogy tudósok bebizonyították azt, hogy az insta káros a mentális egészségre. De csak nyomjátok...
6/13 anonim válasza:
Igen. Tiltás előtt jelentem a profilt.
7/13 anonim válasza:
Be tudod állítani, hogy csak olyanok jelöljenek meg, akiket követsz, vagy esetleg senki.
beállítások-adatvédelem-említések
A jelentgetés sokat nem ér sajnos, már nem egyet jelentgetek napok óta, de semmi feedback. És nem is ez az első alkalom, hogy az Insta nagyban tesz az ilyesmire...
8/13 anonim válasza:
Nincs Instám, de a minap olvastam erről valahol egy rendőrségi felhívást, hogy ne dőljünk be neki, mert kamu.
9/13 anonim válasza:
8 Komolyan kamu? Én csak 4-et nyertem, és várom mikor kérik a címemet, és küldik a hajszárítókat😄 Amúgy el se tudom képzelni, hogy ezeket valaki komolyan vegye😄 Nekem sikerült mindegyiket letíltani, és azóta nem jön semmi értesítés.
10/13 anonim válasza:
9! Sejtelmed sincs, hogy hányan bedőlnek az ilyesminek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!