Mást is jelölgetnek meg olyan napi 8× instagrammon hogy nyert egy hajszárítót?
Engem túlzás nélkül vagy két tucat ilyenben jelöltek meg, röpke 4 nap alatt talán. Pedig még csak nem is vagy aktív Instagramon. Egyik barátnőmnek meséltem épp ezt, és még ő mondta, hogy le lehet tiltani, hogy random emberek/botok említsenek meg különböző helyeken. Be is állítottam, bár kár, hogy hamarabb nem tudtam erről.
Az Instagram amúgy az ígértekkel ellentétben nem igazán szokott sokat tenni az ilyen szintű gondok ellen, sajnos. Ami pedig ezt az egész hajszárító mizériát illeti, valószínűleg egy adathalász kísérlet lehet.
#11 igen, a biojukban lévő link egy phishing (adathalász) link volt. De amilyen bénák voltak, nem is volt mindegyik profil biojában link XD
Ha jól láttam, már eltűntek ezek a profilok, de büntetve nem lesznek, ahogy az Instát ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!