Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is jelölgetnek meg olyan...

Mást is jelölgetnek meg olyan napi 8× instagrammon hogy nyert egy hajszárítót?

Figyelt kérdés
Napok óta ez megy, random embereket jelölnek meg, elvileg ez valami kamu, hiába tiltom az összes oldalt, rengeteget csinálnak, és újra megjelölnek. Ennek mégis mi értelme van?

2021. nov. 15. 22:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Engem túlzás nélkül vagy két tucat ilyenben jelöltek meg, röpke 4 nap alatt talán. Pedig még csak nem is vagy aktív Instagramon. Egyik barátnőmnek meséltem épp ezt, és még ő mondta, hogy le lehet tiltani, hogy random emberek/botok említsenek meg különböző helyeken. Be is állítottam, bár kár, hogy hamarabb nem tudtam erről.

Az Instagram amúgy az ígértekkel ellentétben nem igazán szokott sokat tenni az ilyen szintű gondok ellen, sajnos. Ami pedig ezt az egész hajszárító mizériát illeti, valószínűleg egy adathalász kísérlet lehet.

2021. nov. 19. 10:10
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

#11 igen, a biojukban lévő link egy phishing (adathalász) link volt. De amilyen bénák voltak, nem is volt mindegyik profil biojában link XD

Ha jól láttam, már eltűntek ezek a profilok, de büntetve nem lesznek, ahogy az Instát ismerem...

2021. nov. 19. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki az utolsó 2-t lepontozta az tényleg elhitte, hogy 10 hajszárítót nyert?? XD
2021. nov. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!