Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennel ha megnyernéd a...

Mit tennel ha megnyernéd a lottóötöst amikor a legmagasabb a nyeremény összege?

Figyelt kérdés

Én ezeket:

Vásárolnék minimum 4-5 lakást és kiadnám őket. Nagyon fontos hogy egy évben max egy lakást vennék hogy ne legyen feltűnő hogy pénzem lett, pl a bűnszervezetek számára vagy ilyesmi. Az egy állandó bevétel lenne nekem onnantól kezdve, mintha lenne egy munkahelyem de nem kéne csinálnom semmit és jönne a pénz.

Vennék aranytömböket vagy aranyból készült tárgyakat, ékszereket és azok meglennének nekem (persze védett helyen) mert azokban is állandó pénz lenne.

Ilyesmi módszerekkel elérném azt hogy soha többet az életben ne kelljen már dolgoznom és a családomnak se. Ők is biztonságban lennének anyagilag, sose kéne olyan lepra gyilkos helyekre betenniük a lábukat mint az állami kórházak, állami eü, hanem ha valami bajuk lenne akkor rögtön a legjobb magán kezekbe lennének ahogyan én is meg ilyesmi.

Pszichológushoz járnék a mentális problémáimmal, talán sokat segítene. Elmennék családállításra is.

Ez volt a kötelező része ami mindig fentállna, aztán most jönne a szórakozás része:

Vennék pár jó kocsit és a meglévő olcsó autóimat vázig visszabontatnám és teljesen felújíttatnám, új fényezés, új kárpit, minden új lenne ami szükséges.

Vennék pár igazán erős autót pl x6, m5, mercedesek, ford mustang . Ezeket cserélgetném, igazából minden jó kocsit kipróbálnék, ami nagyon megtetszene azt megtartanám ami nem annyira azt eladnám de pár év alatt minden luxus és magas teljesítményű autó végigmenne rajtam.

Képezném a vezetési tudásomat. Szabadidőmben vezetéstechnikai tréningekre járnék, aztán megtanulnék az alapoktól profi módon driftelni ami ha menne akkor nem rejteném ezt a tudásomat véka alá és közzétenném hogy miket tudok!

Bíznék abban hogy ezek a videók/ rövidfilmek felkeltik az emberek érdeklődését és mégjobban híres lennék, akár már világ szinten nemcsak hírhedt mint most ;)

Aztán … másik nagy tervem. Létrehoznék egy alapítványt olyan emberek számára akik szegények de van egy szeretett kis autójuk amihez ragaszkodnak és a rossz állapota miatt nem tud átmenni a műszakin. Segítenék ezeknek az ezeknek az embereknek megfelelő műszaki állapotba hozni az autójukat hogy ne kelljen elengedniük a kocsit.

Persze szigorú feltételei lennének ennek a dolognak, az nem működne hogy valaki lusta , lenne pénze és rajtam keresztül csináltassa meg a szarait, de annak aki tényleg rászorul és nincs más lehetősége , segítenék.

Meg más ügyekben is segítenék a rászorulóknak.

Ennyi pénznél nem lenne nagy dolog de mindig a legkorszerűbb app.le cuccaim lennének, legújabb  watch, iphone, ilyenek:D a lakásom ahol élnék is nagyon dizajnos, modern és szép lenne.

Röviden ennyi

Külsőm az ígyis szar, úgyis szar lenne azzal nem foglalkoznék akkor se , nem hiszem hogy lenne akaratom arra hogy mozogjak még akkor sem.

Ti mit csinálnátok ha megnyernétek a lottóötöst?

25/n

2021. dec. 8. 10:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Sosem tudhatod. Ha valami nagyon hasonló van mint az, akkor is nagyon ráfázhatok.
2021. dec. 8. 10:45
 12/23 anonim ***** válasza:

8 Szerinted kinek a kezében van a szerencsejáték zrt?

Nyugodj meg, pont emiatt soha nem is fog a lottón nyerni egy földi halandó.Legalábbis mióta géppel húzzák...

2021. dec. 8. 10:48
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

"de pár év alatt minden luxus és magas teljesítményű autó végigmenne rajtam."

No offense, de szerintem ehhez egy lottó ötös nagyon kevés lenne xddd

Kezdésnek vegyél egy Chiront 2,9 guriga euróért

2021. dec. 8. 11:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Én bejárnám a világot
2021. dec. 8. 11:14
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Az egyházra hagynám.
2021. dec. 8. 11:15
 16/23 A kérdező kommentje:

14 énis biztos elmennék pár helyre.

15 nem mar xd

2021. dec. 8. 11:26
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

Én vennék valami szép házat egy nyugodt környéken. Nem luxusvillát, de valami kellemes házikót. Igyekeznék olyat keresni aminek minél alacsonyabb a rezsije, pl. napelemes, stb.

Nagyjából ennyi. A többit beosztanám, megnézném mibe érné meg befektetni, vagy indítanék vállalkozást - dolgoznék tovább, de igyekeznék megszabadulni a napi 8 órás bejárós alkalmazotti léttől.

Egy részét eljótékonykodnám.

A közeli rokonaimat ismerve úgyse fogadnának el tőlem pénzt, a távolabbiaknak meg nem adnék. :D

Nem vágyok luxus életre, arra használnám hogy egy nyugodt, kényelmes, egyszerű életet alakítsak ki.

2021. dec. 8. 11:36
 18/23 anonim ***** válasza:

Mit teszek ha megnyerem a főnyereményt?

1. Titokban tartom kb 1 honapig, de addig kitervelem, hogy mibe fektessem a penzt, mire koltsem (pl haz, auto).

2. Utana elmondom a csaladomnak, megkerdeznem hogy mire van szuksege, de penzt nem fognak kapni.

3. Elkoltoznek balatonra vagy hasonlo helyre. Ott lesz majd modern ház, napelemmel, szép kilatassal, stb. A szomszedok ugy se fogják tudni, hogy mitol lettem gazdag.

4. Veszek normalis ebiket, es korbetekerem a fel vilagot.

Nekem ennyi eleg, nem koltok semmi luxus dolgokra, kesobb talan nyitnek ettermet vagy vallalkozast.

2021. dec. 8. 12:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Összeköltöznék veled.

23F

2021. dec. 8. 13:21
 20/23 anonim válasza:

Én ha nyernék pl az eurolottón 10m eurót, az legyen 3mrd ft (kerekítsünk a példa kedveért)

1 mrd-ot kikérnék 5 külön bankszámlára, a maradék 2-t meg életjáradékként kérném ki havi kifizetésben (muvel 26 vagyok, tetelezzük fel bőven élek még 50 évet) 50 évre az havi 3.333.333 ft.

Ífy, ha el is badzom azt az 1mrd ft-ott, az eletjaradékot akkor is kapom fixen 50 évig.

2021. dec. 15. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!