Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak engem zavar ennyira a...

Csak engem zavar ennyira a kéményekből kijövő büdös füst?

Figyelt kérdés

Errefelé sokan fűtenek mindenféle dolgokkal, műanyaggal, szeméttel és nem sorolom még mivel.

Ha kimegyek az utcára, kaparja a torkom és könnyezik a szemem. Van, hogy alig tudom nyitvatartani, hunyorognom kell. Ebben az időszakban rohanok haza és igyekszem minél kevesebb időt kint tölteni. Otthonra is vettem már egy nagy teljesítményű szénszűrős légtisztítót, mert amikor nyitja az ember az ajtót, akkor bejön valamennyi.

Barátoknak, rokonoknak sokszor panaszkodom erre, de csak annyit mondanak, hogy "aha". Tényleg csak az én szervezetem ennyire érzékeny erre? Ez egyfajta allergia?

Én a külföldre költözésen is gondolkozom emiatt. Olvastam, hogy vannak városok, ahol szinte minden tüzelőanyag be van tiltva lakott területen belül, és a legtöbb fűtési rendszer elektromos vagy távfűtés.

2022. dec. 22. 16:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%
Én meg pont, hogy nagyoon szeretem.
2022. dec. 23. 07:12
 22/24 Bereczk Jénos ***** válasza:
65%

FŰTÜNK, vagy TÜZELÜNK? Benzinkúton kérdezték, "támogatnám-e a karbon semleges programot? Természetesen, "- zárja be a kutat, adja ide a kulcsot

és máris sokat tettem a karbon semlegességért!!!"

Füstöl a kémény, füstöl a kipufogó, füstöl a cigaretta, minden füstöl, ha ég!!!!!!

NEM IGAZ!!!!! Én lignit brikettel fűtöttem, két szomszédom lengyel, a

másik német brikettel, ömlött a kéményekből a füst!!!!!! senki sem tud fűteni, csak elégetik a szenet, de azokban a kazánokban FŰTENI NEM LEHET!!

Már annyian gyártanak kazánt, mégis mikor nézem, mind egyforma, kap hozzá

ajándék koromkaparót!!! Én csináltam magamnak kazánt, sohase takarítottam,

pedig milyen élmény lehet, ha mindenki ezt csinálja????

2023. jan. 4. 17:33
 23/24 anonim ***** válasza:
66%
Ha valaki háromszor akkor házban él mint amekkorát elbír és ezért nem tudja a fűtését fedezni, akkor igen, adja el, adja ki. Vagy hogy képzeled ezt? Ha apukádnak fontos a régi családi ház, neked meg apukád, akkor adjál neki pénzt a fűtésre. Vagy válasszátok le a ház egy részét és adjátok ki. Engem nem érdekel mennyit dolgozott életében, nem az én apám. Engem az érdekel hogy kinyithassam az ablakot télen, vagy ki merjem engedni a gyereket az udvarra. Téged, meg a hozzád hasonlókat meg ezt nem érdekel, de az együttérzést, azt elvárjátok.
2023. jan. 19. 13:00
 24/24 anonim ***** válasza:

Hol olvastad benne kedves, hogy nem gázzal fűt? Miből gondolod, hogy nem támogatom? Olvastad mennyiért lehet jelenlegi helyzetben eladni az ilyen házakat? Ki vesz ki egy lakrészt vidéken? Ki vár el tőled bármit, vagy mi ez a többesszám? Hozzám hasonlókat? (Ez egy anonim oldal, nem tudod milyen vagyok)

A jelenlegi árak elemzése, és egy idős ember havi költségvetését írtam le. Szóval attól nem kell félni, engedd ki a gyereket.

2023. jan. 19. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!