Csak engem zavar ennyira a kéményekből kijövő büdös füst?
Errefelé sokan fűtenek mindenféle dolgokkal, műanyaggal, szeméttel és nem sorolom még mivel.
Ha kimegyek az utcára, kaparja a torkom és könnyezik a szemem. Van, hogy alig tudom nyitvatartani, hunyorognom kell. Ebben az időszakban rohanok haza és igyekszem minél kevesebb időt kint tölteni. Otthonra is vettem már egy nagy teljesítményű szénszűrős légtisztítót, mert amikor nyitja az ember az ajtót, akkor bejön valamennyi.
Barátoknak, rokonoknak sokszor panaszkodom erre, de csak annyit mondanak, hogy "aha". Tényleg csak az én szervezetem ennyire érzékeny erre? Ez egyfajta allergia?
Én a külföldre költözésen is gondolkozom emiatt. Olvastam, hogy vannak városok, ahol szinte minden tüzelőanyag be van tiltva lakott területen belül, és a legtöbb fűtési rendszer elektromos vagy távfűtés.
"Ha kimegyek az utcára, kaparja a torkom és könnyezik a szemem."
Ezenkívül viszket is az orrom és tüsszentem is kell gyakran.
"Errefelé sokan fűtenek mindenféle dolgokkal, műanyaggal, szeméttel és nem sorolom még mivel."
Borsod már csak ilyen :(
Miért borsod? Én a bp agglomerációban élek, itt is hatalmas probléma (1-2 éve forgatott csobánkán az egyik újság erről, az se borsodban van), de a budapesten belül êlő kollégáim is panaszkodnak erre.
#kérdező
Nem csak téged zavar. Sajnos nem igazán kezd ezzel semmit a hatóság... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!