Mit tehetnek egy lakóházban azok a lakók, akiket zavar a gyerek sírás?
Attol fugg, hogy mennyire normalis az a siras. A tarsashaz alapvetoen kompromisszumos, ezt gondolom mindenki tudja, aki ott el. Ha siman csak sir a gyerek, mert ilyenek a gyerekek, foleg ha kicsi, azt bizony le kell nyelni, nem lehet mindenkit kitiltani onnan. De ha 0-24-ben ordit, a szulok is orditanak es mondjuk nem egy par honapos csecsemorol van szo, hanem mar idosebb gyerekrol, akkor azzal mar lehet foglalkozni. Pl beszelni a szulokkel, hivni a csaladsegitot, ilyesmik. Van egy szint nyilvan, ami mar nem normalis.
Az viszont biztos, hogy eros tulzas, hogy 50 embert zavar, mert nekem peldaul fingom nincs mi tortenik 2 emelettel feljebb vagy lejjjebb, mert azt nyilvan nem hallom.
Ahogy a kettes mondja. Ezt a békát sajnos lenyeled, vagy elköltözöl.
De majdnem 100% hogy az új helyen is lesz gyerek valakinél.
Füldugó, hang-szigeteltetés nem opció a költözés helyett?
Mi a garancia arra, hogy ahová költözöl, ott az 50 lakóból mindenki szingli lesz vagy csendes?
A dgás hangja kevésbé zavaró?
Miért kellene elköltözni azért, mert sír a gyerek? Egyszer csak elhallgat.
"Egyszer csak elhallgat."
Bízzunk benne hogy nem örökre....
Hát a gyereksírás tényleg az a kategória, ami ellen nem lehet mit tenni. Ez van, füldugó, csukott ajtók, esetleg ha lehet, akkor valami hangszigetelés. A nagyon sírós csecsemőkornak azért vége lesz.
Mondjuk én nem is kezelem ezt egy szinten a pofátlan szülőkkel, akik nem is akarják megnevelni a lakásban labdázó, motorozó, reggel 6-kor, este 11-kor dübörgő, non-stop visítozó oviskorú kölküket. Na azokat rühellem én is.
Kérdező!
Azt gondold el, hogy ha téged ennyire zavar, akkor a szülőket mennyire zavarhatja ?!
Én ilyenkor mindig őket sajnálom és nem magamat.
Pl. együttérzést, toleranciát, megértést tanúsítanak és imádkoznak azért, hogy a gyermek megnyugodjon. :)
Bátrabb egyének bekopoghatnak és megkérdezhetik, hogy miben segíthetnek, de ezt nem javaslom. :D
Annyi a különbség, hogy a szülő saját maga döntött a gyerek mellett a szomszéd meg csak az elszenvedője.
Ezért nem is értem, sok helyen miért nem engedik a háziállatot a lakásba.
Kérdező ha általános sírásról van szó azzal nem igen tudsz mit tenni. Ha pedig 0-24 ordít akkor a szülőkkel kell beszélni. Ha az nem használ akkor vannak különböző szervezetek ahol lehet jelezni, hogy valami nem stimmel a gyermekkel vagy a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!