Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetnek egy lakóházban...

Mit tehetnek egy lakóházban azok a lakók, akiket zavar a gyerek sírás?

Figyelt kérdés
Ha egy gyerek ordít, és 50 embert zavar, akkor az az 50 ember költözzön el, és ne a gyerekes család?
2022. aug. 13. 19:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
38%

20

Persze, a mai gender hatások alapján apuci "botja" sincs biztonságban:DDD

2022. aug. 13. 20:53
 22/32 anonim ***** válasza:
51%

21

Hát jogos, manapság már nem lehet tudni milyen nemű a gyerek egész tínédzser koráig amíg rá nem jön hogy épp ő most minek képzeli magát :D

2022. aug. 13. 20:56
 23/32 anonim ***** válasza:
58%

#22:

Mi lenne, ha a cimbiddel privátban folytatnátok az ovis szintű majomkodásotokat?

2022. aug. 13. 21:37
 24/32 anonim ***** válasza:
13%

Te és a többi ottlakó, az egész társasházat választottatok. Az, hogy sajátra nem futja vagy nem kell olyan, itt most lényegtelen. Alkalmazkodni kell az ezzel járó körülményekhez.

Nekem is szólt valaki egy parkban, hogy zavarja a gyereksírás, éppen azt mondtam neki, amit leírtam.

2022. aug. 14. 04:05
 25/32 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk vörös egy ilyen kis szutyok, éjjelente vert fel a hisztijével. Na aztán egyszer kipróbáltam, mennyire lesz energiája, ha napközben egész nap zajongok és nem hagyom aludni. Egyből kuss volt éjszaka. Onnantól az lett a napi rutinunk, hogy én kamufelújítottam, ment a zene, a porszívó, az ajtócsapkodás, elégedetten hallgattam, ahol egyszerre bőg fel hol a porszívóval, hol a fúróval, hol Hayley Williamsszel, aztán aludtunk egy jót.
2022. aug. 14. 04:36
 26/32 anonim ***** válasza:
55%
volt*
2022. aug. 14. 04:36
 27/32 anonim ***** válasza:
54%

23

Mi lenne nem szülnek több gyereket végre, belőled 0 is sok

2022. aug. 14. 06:59
 28/32 anonim ***** válasza:
51%

23

Mi lenne, ha nem bömbölnél, mint a csecsemő, mert még újabb kérdést kell kiírni miattad, mint "Mi legyen a hisztérikás felnőttel, akinek se humora, se esze?":DDD

Ne kötekedj, köss pulóvert télre inkább;)

2022. aug. 14. 08:23
 29/32 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk a társasházban aláírást gyűjtenek, és megértem őket.

Mi "csak" flaszomszédok vagyunk, de az esti kétórás ordítás pipa, amikor a gyerek hisztizik azt hallgatjuk, hogy ki tudja, mit bszkod a földhöz, de az alattunk lévő pl a folymatos dübögést.

A szülő vállaljon gyereket, oké, de nevelje meg!, és vigye le játszani, amikor megőrül a kölyke, mert én home office-ban vagy este, pláne éjszaka, NEM akarom a visítást meg a disznóüvöltést hallgatni.

Vicc, hogy a macskám miatt 8! levelet kellett váltanom, a szülő meg simán odacsinálhatja a romboló, visító gyerekét a társasházba.

2022. aug. 14. 10:08
 30/32 anonim ***** válasza:
Sajna semmit, kb rosszabb mintha furnanak. Hallgass zenet ami elnyomja
2022. aug. 14. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!