Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetnek egy lakóházban...

Mit tehetnek egy lakóházban azok a lakók, akiket zavar a gyerek sírás?

Figyelt kérdés
Ha egy gyerek ordít, és 50 embert zavar, akkor az az 50 ember költözzön el, és ne a gyerekes család?
2022. aug. 13. 19:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
75%
Én eddig mindig költöztem, most már akkor költözök, ha terhes nőt látok a lépcsőházban. Persze, egyszer vége lesz, csak én pl. emberéletekért felelek, és nem jelenthetek beteget minden egyes alkalommal, amikor valaki más kölykétől nem tudok aludni. És itt több évről van szó, mert előbb sír, aztán hisztizik, aztán dübörög. Nagyon kellenének gyermekmentes társasházak, pont emiatt. Valaki úgyis mindig kedvet kap ahhoz, hogy szaporodjon, olyankor én szedem a sátorfám, és igen, az az első kérdésem, mikor új albit nézek, hogy van-e gyerek a szomszédomban, és ha igen, vagy sértődés a válasz, akkor nézegetek tovább. De így valószínűleg sosem fogok tudni normálisan letelepedni.
2022. aug. 21. 00:44
 32/32 anonim ***** válasza:
46%
Aki panelban lakik annak el kell fogadnia, hogy mindig lesznek idegesito szomszedok. Az egy folyton feujit a masiktol buzlik a lepcsohaz a 3. 5percig fogja a liftet ugy dumal vagy egesz nap visit a gyereke. Ez ilyen
2022. aug. 23. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!