Mit tehetnek egy lakóházban azok a lakók, akiket zavar a gyerek sírás?
"a szülő saját maga döntött a gyerek mellett "
A lakó meg a konkrét lakás mellett.
És egyikük sem tudta előre, hogy ez ilyen lesz! :)
Ha alattad laknak akkor olyan hajnal 2 körül ugorj egy nagyon teli talppal a padlóra.
Ha alszanak arra tuti felkelnek.
Ha meg valaki rákérdez, hogy mi volt az akkor értetlenül visszakérdezel.
Vannak olyan gyerekek, akik nyugisabbak, másokat jobban megvisel bármilyen hasfájás, fogzás, akármi - nincs két egyforma személyiség.
Aztán lehet a szülő is fáradtabb, idegesebb, ami miatt a gyereke nyugtalanabb.
Lehet épp kirúgták, megcsalták etc, nem kell szidni senkit sem, az élet sajnos sok meglepetést tartogat és nem csak jókat és nem csak annak, akinek gyereke van!
12: a bosszú, a rossz csak rosszat szül és aztán könnyen elmérgesedhet a helyzet!
Én nem ajánlom!
Szerintem nem árt jóban lenni a szomszédokkal, akármi jöhet még, ami miatt szükség lehet egymásra...!
Hány éves gyerekről van szó ?
Igazából túl sokat nem tehetsz. A társas házak egyik hátránya, hogy más emberekhez is alkalmazkodni kell.
A gyerekbőgés ellen nem lehet mit tenni. De lehet tapintatosan kezelni. Nálunk a szomszéd folyamatosan az erkélyen meg a nyitott ablaknál bőgette a gyerekét...
Én meg akkor is becsukom az ablakot, ha épp gitározok.
18
Ja, majd cicire ugrik és csendben lesz:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!