Nyelvtudás nélkül, hogy tudnak emberek külföldre költözni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 22:03
3/11 Darius- válasza:
Lehet van munkakozvetito, vagy csaladtag, ismeros tud.
4/11 anonim válasza:
A legtöbb ember tud franciázni.
5/11 anonim válasza:
Leginkább sehogy. 0 nyelvtudással mit kezdenél ott? A munkaszerződésedet se értenéd, azt se tudnád, mit írsz alá.
6/11 anonim válasza:
Nyelvtudás nélkül így átvágnak mint szart a palánkon.
7/11 anonim válasza:
Van pénzük, meg ismerősük kint aki segíti őket
8/11 Cater válasza:
Kezd el valamelyik magyar kereskedelmi csatorna hitvány műsorában, legyél "sikeres" magyar celeb és ha már hajlandó vagy mindet lenyelni akkor Dubajban adnak nyelvleckèt. Ha jól csinálod utánna mindhol a világban nyitott ajtók várnak.
9/11 anonim válasza:
Ennyire elkeseredettek hogy még ezt is bevállalják a semmibe utazást a "remény földjeire" nekem vannak pozítiv példáim és inkább az. Kockáztatnak és bejön. Anno amerikába is egy kis pakkal vagy batyuval a hátukon kihajóztak és sok mulliárdos lett. Igaz fiatalon jobban mükődik
10/11 anonim válasza:
Érdekes én pénz és nyelvtudás nélkül érkeztem külföldre. Mindent lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!