Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek a hangos szomszéd...

Mit tegyek a hangos szomszéd gyerek ellen? Tarsas ház.

Figyelt kérdés
Hónapok óta tartó ordibalas, visítás, sírás, toporzékolás és dörömbölés kínoz. Fontos vizsgákra készülök de ijen zajban nem lehet. Pont a szobám mellett van es igen néha a rossz napjaimon elkapott nagyon az ideg és ravertem kettőt a falra ezt kovette egy hatalmas nagy vissza vérés amitől a polcrol a kep is ledolt. Reggel 6kor arra ébredek hogy visít és en még tudnák aludni egy órát az iskola miatt. Haza érek hulla fáradtan és már hallom a dorombolest es hangos beszedet. Hallom ahogy elmennek a lepcsohazban is folyamatosan lehet hallani. En ugy tudom az ovoda 4ig tart de akkor mar miert sir itthon 2korul? Mimdig sietek haza h 4ig megtanuljak de nem jon ossze. Ejjel is 3x felebredek a sirasra dorombolesre. Fulhallgatoval voltam itthon par napig abba is aludtam es nagyon faj mar a fulem es sipol nem tudom folyamatosan en megoldani a problemat. Pihenni sem tudok utalok mar hazajonni most is mar 1oran keresztul meg a zsivaj folyamatosan, ordibalja h anyaa anya es futkarozik hosszas percekig. Nem akarok senkinek se rosszat es megertem h nehez egy gyerekkel de meg lehetne nevelni es ertetni vele mit ne csinaljon. Ismerek olyan gyerekes csaladokat is akiknek a gyereke nem csinalja ezt naponta max 2x itt meg 22x. Át lehetne tenni masik szobaba akár vagy bármi hangszigeteles szivacsos szonyeg stb. Már ott tartok hogy ha szolok tobbszor es nem szunik rendőrt hívok csendhaboritassal, észbe kapjon figyelni kene a gyerekre es tiszteletben tartani a tobbi lakót.

2022. dec. 11. 11:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
#20 Na ez már mindjárt más! Erre egy szavuk nem lehet, ehhez jogod van és muszáj beletörődniük :) Zenehallgatást ne, mert azt büntetik, de felújítás, polcszerelés, porszívózás, stb. ezek mehetnek.
2022. dec. 11. 22:16
 22/30 anonim ***** válasza:
11%
Ez szar helyzet. Viszont egyet sosem értettem ebben az egészben. Ha valaki csendre és nyugalomra vágyik költözzön faluba de ne társas házba vagy panelba. Én laktak panelban is és ott sem volt csend és fölöttünk gyerekkel laktak, de elfogadtam mert ez már csak ilyen.
2022. dec. 12. 16:45
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

#22:

Jól van, Sablon Sanyi, ezzel az erővel robbantsuk fel és dózeroljuk el az országban az összes panelt és mindenkit dugjunk házikóba meg tanyácskára.

Nem unjátok még ezt a lemezt?

2022. dec. 12. 19:32
 24/30 anonim ***** válasza:
87%
A szomszéd büdös kölke a lépcsőházban randalírozott állandóan, éjjel is sokszor. Aztán egyszer fejbe vertem, mert pont akkor rohant az ajtómnak, amikor én nyitottam ki és úgy megijedtem, hogy reflexből visszacsaptam az ajtót, mert csak azt érzékeltem, hogy valaki nagy erővel löki befelé az ajtómat. Szülei azóta is utálnak, de egy nyikkot nem mertek szólni, a kölök meg valahogy megtanult viselkedni legalább a lépcsőházban…..
2022. dec. 12. 19:45
 25/30 anonim ***** válasza:
87%
Hívj rendőrt! Mondd, hogy úgy hallod, nagyon verik a gyereket és amúgy is szoktad lila foltokkal látni
2022. dec. 12. 19:47
 26/30 anonim ***** válasza:
21%
Jaj hagyjuk már ezt a "hívd ki a rendőrt" Ki se mennek ilyenre!
2022. dec. 13. 04:11
 27/30 anonim ***** válasza:
32%

A rendőrséget nem fogja ez érdekelni. Azt mondanák, tegyen bejelentést a gyámhatóságon.

2022. dec. 13. 04:13
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Kisebb dologra is kimegy a rendőr.
2022. dec. 13. 07:29
 29/30 anonim ***** válasza:
20%
Nagyobb dologra sem megy ki a rendőr.
2022. dec. 13. 11:17
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még mindig folyamatos hangzavar van aki azt mondja költözzek el még nem tehetem meg és már a pihenés nem is érdekel mert fülessel vagyok végig vagy nagyon hangosra teszem a tv-t de a tanulásban nagyon zavaró. Én sír csensben tudok csak így nem zökkent ki semmi. Egyik nap láttam egy boltban az anyát és csípőre tette a kezet és fintorogva nézte ahogy fizetek.
2023. jan. 14. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!