Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek a hangos szomszéd...

Mit tegyek a hangos szomszéd gyerek ellen? Tarsas ház.

Figyelt kérdés
Hónapok óta tartó ordibalas, visítás, sírás, toporzékolás és dörömbölés kínoz. Fontos vizsgákra készülök de ijen zajban nem lehet. Pont a szobám mellett van es igen néha a rossz napjaimon elkapott nagyon az ideg és ravertem kettőt a falra ezt kovette egy hatalmas nagy vissza vérés amitől a polcrol a kep is ledolt. Reggel 6kor arra ébredek hogy visít és en még tudnák aludni egy órát az iskola miatt. Haza érek hulla fáradtan és már hallom a dorombolest es hangos beszedet. Hallom ahogy elmennek a lepcsohazban is folyamatosan lehet hallani. En ugy tudom az ovoda 4ig tart de akkor mar miert sir itthon 2korul? Mimdig sietek haza h 4ig megtanuljak de nem jon ossze. Ejjel is 3x felebredek a sirasra dorombolesre. Fulhallgatoval voltam itthon par napig abba is aludtam es nagyon faj mar a fulem es sipol nem tudom folyamatosan en megoldani a problemat. Pihenni sem tudok utalok mar hazajonni most is mar 1oran keresztul meg a zsivaj folyamatosan, ordibalja h anyaa anya es futkarozik hosszas percekig. Nem akarok senkinek se rosszat es megertem h nehez egy gyerekkel de meg lehetne nevelni es ertetni vele mit ne csinaljon. Ismerek olyan gyerekes csaladokat is akiknek a gyereke nem csinalja ezt naponta max 2x itt meg 22x. Át lehetne tenni masik szobaba akár vagy bármi hangszigeteles szivacsos szonyeg stb. Már ott tartok hogy ha szolok tobbszor es nem szunik rendőrt hívok csendhaboritassal, észbe kapjon figyelni kene a gyerekre es tiszteletben tartani a tobbi lakót.

2022. dec. 11. 11:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%

"Hallom ahogy elmennek a lepcsohazban"

Nem vagy aspergeres vagy ocd-s? Ha ilyen dolgok zavarnak akkor veled is gond van. Azokat zavarják a hangok és fények.

2022. dec. 11. 13:32
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp hivd rajuk a rendőröket, ha kell, sokszor. Legyenek hangfelvételeid.
2022. dec. 11. 13:45
 13/30 A kérdező kommentje:
11# arra értettem hogy hallom hogy elmennek óvodába tehát ott is ki tudna fáradni. Most is folyamatos döbörgést hallok.
2022. dec. 11. 15:19
 14/30 A kérdező kommentje:
12# igen vannak hangfelvételek de persze az se vesz fel minden hangot viszont körülöttem lévők is tudjak bizonyítani hogy nagyon sokszor történik mert mindig leírom nekik ezzel picit csillapodom de volt hogy már a párnát vertem mert persze nem mehetek oda az ajtajukhoz és verhetem azt mert hát "gyerek ez ilyen nem tudok vele mit kezdeni" nem nem tud nem akar nincs kapacitása.
2022. dec. 11. 15:22
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem csak a szent gyermekek. Társasházi élet alapvető eleme, hogy a szomszéd fingását is 10-szeres hangerőn hallod a falak milyensége miatt. Én már belefáradtam, hogy a felső szomszéd olyan hangos, mint egy gorilla vagy egy elefánt hajnali 3-kor, semmit nem lehet vele kezdeni. Költözzek családi házba ha nem tetszik... Senkit sem érdekel, hogy nem tudok megfizetni házba költözést. mert hónapról hónapra élek megtakarítások nélkül. Ez van, nyugalom csak a föld alatt talál már csak rám.
2022. dec. 11. 15:27
 16/30 anonim ***** válasza:
67%
Panel az ilyen, az hogy te sétálgatsz simán vagy fürdesz attól meg a te alattad lakó őrül meg.
2022. dec. 11. 16:13
 17/30 anonim ***** válasza:
38%
Így van. Megszoksz vagy megszöksz. Nem akarod megszokni és nincs pénzed elköltözni házba, de nincs képzettséged jobban fizető álláshoz? Vissza az iskolapadba! Nem teheted meg vagy nincs eszed hozzá? Hajléktalanság vagy a jól bevált Kelet-Európai "ö" betűs dolog sajnos...
2022. dec. 11. 16:25
 18/30 anonim ***** válasza:
68%
Amikor négyszemközt találkoztok a lépcsőházban azzal a kis korccsal tiszta erőből ráordítasz, - hadd csorogjon a fos a lába szárán a gatyája alatt.
2022. dec. 11. 21:31
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
18 Jó ötlet! ... Ha a hátralévő idődet szenvedéssel akarod tölteni. Hidd el, úgy fogják utána megnyomorítani az életed, hogy sipákolva fogsz inkább hajléktalannak menni, hogy mint hogy egy percet is eltölts a lakásodban onnantól. Még mindig náluk van a magasföld, nem tellik semmibe sarokcsapkodva járni és "hupsz, elejtettem egy 30 kilós súlyzót, ez ma már VÉLETLEN a 39. alkalom volt. Emellett még bírósági ügyet is csinálhatnak belőle.
2022. dec. 11. 21:35
 20/30 anonim ***** válasza:
85%
#19 VÉLETLENÜL a másik fél pedig pont akkor szeret zenét hallgatni, porszívózni, fúrni, amikor a "szeretett" kisgyerek épp a délutáni alvását töltené 🤗
2022. dec. 11. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!