A szomszédom egyik macskája megölte a másikat, miközben rám vannak bízva, mi a fenét tegyek? Nagyon félek .
Elmentek egy hétre "nyaralni", rám bízták a 3 cicát. Jóban vagyunk, nekem is vannak állataim, ismerem a cicákat. Napi 2x járok át etetni, itatni, almot takarítani, foglalkozni velük, de ma nagyon összebunyóztak, próbáltam szétszedni őket, de engem is szétkarmoltak, lelocsoltam őket vízzel, de kergették tovább egymást, aztán a magas szekrény tetejéről leestek miközben birkóztak, a pici rosszul esett és folyt belőle a vér mindenhonnan, a füléből, orrából, szájából és nem mozdult, akartam hívni állatorvost, de egyből meghalt:((((
Mit tegyek, nagyon szeretik, ő a kedvenc, a kisfiú, mert olyan kis pimasz, mindig csesztette az anyját, talán betelt a pohár? Fél éves volt még csak, most a kislányával nyugodtan heverészik:(((
El kéne temetnem? Szóljak nekik? Elrontanám a nyaralást, de ha nem szólok az milyen már, most mi legyen?
Félek, hogy engem okolnak majd a történtekért:(((((
Rendben, akkor elmondom.
Ahj, de nehéz lesz ezt közölni:(
Nem tudom mi lesz.
Azt mondod, megakadályozhattam volna? 😭
Komolyan próbáltam, de az anyja nekem esett, szétkarmolt és aztán rohantak tovább, én megpróbáltam:((
Biztos vagyok benne, hogy megpróbáltad és nem irigyellek a történtekért és a látványért!
De ha a macskának elkapod a grabancát a nyakánál/vállnál és egy mozdulattal kivágod a másik helyiségbe, akkor ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!