Illik nekicsapni az ajtót más autójának?
Illik köszönni, illik kinyitni az ajtót ha valaki nagy csomaggal jön stb...a kocsi ajtó rányitása a másik kocsira nem illik vagy nem illik kérdése hanem rongálás kérdése, amit elvileg a másiknak meg kellene fizetnie ha be tudod bizonyítani hogy ő tette esetleg bevallja. Mivel nem tudod többnyire ezért úgy vannak vele hogy nem érdekli őket.
Én mindig vigyázok, semmi kedvem ahhoz hogy valaki fél órát ordítozzon ott velem mert neki toltam az ajtót mert mondjuk pont látta. Nekem ehhez nincs idegzetem. Inkább vigyázok. Külföldön élve ott ahol nem volt ilyesmi, de ott is vigyáztam mert amúgy is mindenhol van kamera a parkolókban. Ha egy drága kocsi tulajdonosa kihívja a rendőrséget úgyis látni fogják hogy ki vplt. Itthon nem tudom mennyire vannak a parkolók bekamerázva.
Oda kell tenni a kezed, s azzal nyitod neki a szomszédénak, ha nagyon közel van.
Tehát az ujjad lesz ott, így nem sérül meg semmi sem.
Ha nincs nekivágva, akkor az ujj sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!