Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen gondolataitok, érzéseit...

Milyen gondolataitok, érzéseitek, reakciótok van, ha halljátok, ahogy a szomszédban keményen döngetnek egy nőt?

Figyelt kérdés
A szitu adott, asszem társasházban élőknek nemigazán kell bemutatni: Egy nő kéjesen nyögdécsel a szomszédban, kiadós szexelés van folyamatban.

2022. nov. 13. 17:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Naja, amikor már 40 perce hallom, hogy nagyon jó a csajnak, elgondolkodom rajta, hogy egye fene, bekopogok, hátha a csaj után én is sorra kerülök xd

Ha már feleannyira döngetnek meg, már jó vagyok:D

2022. nov. 14. 07:46
 12/23 anonim válasza:
0%

Hát igen, mert biztos annak a lánynak mindegy, hogy ki döngeti :)

Elég primitív vagy kérdező, látszik, hogy egy kanos kis törpe vagy.

2022. nov. 14. 08:38
 13/23 A kérdező kommentje:
12, öhm, nem a pasi helyére akarnék beállni...
2022. nov. 14. 08:45
 14/23 anonim ***** válasza:

8: Istenem.

"Ha csengetünk, akkor ajtót nyitni nem képesek."

Neked én sem nyitnék ajtót dugás közben.

Persze ha egy normális nő jönne még, akkor talán...

De te ne csengess - ha kérhetem!

2022. nov. 14. 08:59
 15/23 anonim válasza:
0%
Csávó vagyok :)
2022. nov. 14. 09:15
 16/23 anonim válasza:
Kérdező: miért ennyire rádférne a szex?
2022. nov. 14. 15:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Megesik:D
2022. nov. 14. 15:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő.

Ha mondjuk napközben történik, vagy éjjel még fenn vagyok, akkor úgy vagyok vele, hogy "de jó nektek", majd bedugom a fülest.

Ha megébredek erre hajnalban, akkor annyira nem vagyok boldog.

Kontextus miatt le kell írjam, hogy az egyik kollégiumi szobatársam annyira hangosan nyögött, hogy ha nyitva volt az ablaka a 10. emeleten, akkor már a földszinten, a dohányzóban hallottam hazafelé menet, hogy neki most épp nagyon jó, és tudtam, hogy akkor most még egy kicsit elvagyok én itt lenn a srácokkal, megvárom, míg végeznek.

Viszont ezt éjszaka is simán megcsinálta, aztán emiatt átkopogtak hozzánk, hogy legyen szíves halkabbra venni, mert felébredtek rá. Szerintem abszolút jófejként reagálta le, elpoénkodta az egészet, aztán tényleg halkabbra vette, annyira halkra, hogy meg kellett állapodnunk egy titkos jelben a kilincsen, hogy tudjam, mikor van épp együtt a barátjával, hogy ne nyissak rájuk...

2022. nov. 14. 19:14
 19/23 anonim ***** válasza:
"Ne félj Dóri, segítek rajtad!"
2022. nov. 15. 04:34
 20/23 anonim válasza:
16%
Állj kurvának...
2022. nov. 15. 06:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!