Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A mostani fiataloknak mennyi...

A mostani fiataloknak mennyi része szeretne nyugatra költözni? Melyek a legvonzóbb országok számukra?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 17:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Portugália, mert az van legnyugatabbra. :)
2022. nov. 4. 18:05
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én Északot néztem ki pár éve a párommal. Svédországot. 😊 Még ide köt az egyetem egy évig, de gyűjtünk már a kiköltözésre, végzés után nem terveztünk maradni. Ismeretségi körben Hollandiába, Németországba, Ausztriába mentek ki többen, de van barátunk az USA-ban is.
 3/23 anonim válasza:
81%

Szerintem sokak számára, Ausztria,és Németország az ahol el tudják képzelni a munkájukat, esetleges életüket, akár végleg akár csak rövid távon. Utána talán Anglia. Az ismerősi kapcsolataim alapján mondom ezt.

Hogy mekkora része szeretne költözni,ez nagyban függ az anyagi háttértől, a külföldi esetlegesen felmerülő helyzetektől. Viszont, a legtöbben szerintem itt Magyarországon szeretnének élni, hiszen még is csak ez az "anyaföld".

4/23 anonim ***** válasza:
27%
A tapasztalatok szerint sokkal kevesebben mennek el, mint ahányan ilyenkor azt mondják, hogy majd... Aztán azok nagy része is hazajön.
2022. nov. 4. 18:06
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom elképzelni, hogy van ember, aki ne akarna innen elmenni.
2022. nov. 4. 18:10
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki el akar innen menni, legfeljebb az idős szülők, hitel, anyagi problémák, nyelvtudás stb tartják vissza.

A legtöbb barátom diplomás, jól beszél nyelveket. Mindenki kinn akarja tölteni a 30-at már. A többség tesz is érte. Sokunknak még munkahelyet sem kell váltani, mert cégen belül mozoghatnak más leányvállalathoz más országba.

2022. nov. 4. 18:17
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
De mindjárt linkelek képeket a 8 kerületi gettóból meg a lepusztult cigánylakta településekről meg a bérpapíromról aztán lehet rágni a gumicsontot.
2022. nov. 4. 18:30
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bőven a legtöbbjük. Ennek meg legalább a fele el is megy.

Eddig elég volt pár évet kint lenni és itthon már lehetett is venni a saját lakást/házat kp ra, de ugye most már ez sincs így annyira brutálisan elszálltak az árak, szóval még annyira sem fognak hazajönni.

pl. nekem is ez volt a tervem, de hiába dolgozok kint, és spórolok rendesen az árak gyorsabban mennek fel az ingatlanpiacon, mint kábé az egész fizum... Míg 5 éve szinte ugyanennyi volt a bér, de már röhögve vennék házat magamnak kevés hitellel, most meg az önerőre sincs...

2022. nov. 5. 17:43
 9/23 anonim ***** válasza:

"Neked maradnak a külvárosok, no go zónák, ahol hemzsegnek az Abdullahok és a Mohamedek a 30 m2-es garzonod szomszédságában."

Pont ugyanúgy mint Magyarországon. Budapest külső kerületei tele vannak kínaiakkal, arabokkal, Jing Jangokkal meg Abdullahokkal. Vidéken meg a legtöbb városunkban lassan több a Brazil meg Olasz mint a fehér ember, és nyilván nem focistákra gondolok ;)

2022. nov. 5. 18:52
 10/23 anonim ***** válasza:
39%
#15: Kőbányán vannak kínaiak, de az speciel épp Budapest mértani középpontjában található. ...és mi a baj velük? Kötekednek? Terrorizálnak? Verekednek? Koszosak? Büdösek? Az arabok, fekák pedig olyan kis számban vannak jelen, hogy sok vizet nem zavarnak. Ezzel szemben a 60 év alatti francia lakosság harmada migráns.
2022. nov. 5. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!