Mennyire tollerálnátok ezt,és mit tennétek?
Nővéremmel és a párjával lakók egy kis garzonba.Volt lehetőség itt dolgoznom,de velük együtt élni borzasztó.
Bent cigiznek a lakásba alig kapok levegőt,a nővérem barátja fent van hajnalig úgy játszik gépen hogy közben néha felordit,nem tudok aludni.
A munkahelyen ráadásul a főnök hol azt mondja bejelent,hol nem.Ott dolgoznék ahol nővérem,de őt ott teljesen kihasználják.
Elköltözni nem tudok,mert lakás nincs jelenleg és már több,mint egy hónapja itt vagyok.
Nem tudom ezeket velük megbeszélni mert meg volt mondta hogy én lakok itt,nekem kell alkalmazkodnom..otthonrol azért jöttem el,mert Magyarországon úgy érzem nem a legfényesebb a helyzet és reményekkel tele jöttem ide ki,félre raktam lakásra is,mármint albérletre,de nincs.
Nem tudom mit tegyek.Ti mit tennétek?
Kerdezo! A tizes valaszolo megirta,hogy boldogulj! Indulj neki a vendeglatoiparba! Par szot meg tudsz tanulni most azonnal es utana minden nap uj ket szot!
Hangfelvevore vegyel szavakat szoveget!!
Sikerulni fog! Megtanulsz hamar! A nYelvtant ne tanuld csak szavakat!!
Hajra! Kell a penz meg az onallo elet,nem??
#11:
Te túltoltad az energiaitalt, vagy mibajod? :D
Nem tudod a nyelvet, akkor mégis mi a szentszrért mentél ki?
A vendéglátózás és szobalánykodás is megkövetel alap, legalább A1-2-es nyelvtudást, anélkül sehol nem alkalmaznak majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!