Élnél valami kis eldugott faluban egy tanyán?
Én kb ott élek 😅
Ha nem is tanya de 10 ház van összesen és nem is mindegyikben laknak. Ennek ellenére szeretek itt lakni.
Nem.
Nagyközségből származom és ennél sokkal kisebb helyre nem szívesen mennék. Fontos a város közelsége és, hogy sok szórakozási, vásárlási lehetőség legyen a közelemben és ne érezzem azt, hogy a semmi közepén vagyok. Nyilván jó néha az erdő, puszta vége-láthatalansága, de ez évente néhányszor elég, tartósan inkább frusztrálna.
Attól függ milyen a környék. Ha nem valami fertőzött hely, és van nagyobb falu, város a közelben mondjuk 15-20 percre kocsival, akkor igazából lehet, hogy élnék.
Nem ilyen alföldi világvége tanyán, de mondjuk ott, ahol a közelben vannak hegyek, kirándulóhely, ott ellennék.
Nem.
Három különböző faluban éltem, összesen 22 évig, bőven elég volt az is. Sokkal jobban szeretek városban élni.
Most is van egy balaton melleti kis üdülőfaluban egy házikónk. Hétvégente vagy nyáron 1-3 hétre lemenni jó, de soha nem költöznék oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!