Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni káromkodva...

Mit lehet kezdeni káromkodva üvöltöző, hangosan csapkodó szomszéddal, aki 2 rendőr ráhívás után is folytatja?

Figyelt kérdés

Panellakásban élek, a pár hónapja beköltözött, közvetlen alattam élő szomszéd naponta órákon át káromkodva üvöltözik, hangosan csapkodik. Bekopogni nem merek hozzá, mert idegbeteg baromállat és még leszúr egy konyhakéssel, levelet írtam neki és kértem meg, hogy hagyja abba az üvöltözést. Helyenként hajnal 2, 3 óra magasságában is üvöltözik, reggel 9-től majdnem folyamatosan.

Miután a levél nem segített, gondnok és közösképviselő is ezt tanácsolta, ráhívtam a rendőröket, elsőre ajtót sem nyitott nekik, de tudom, hogy itthon volt, mert mielőtt megjöttek hozzá a rendőrök, előtte úgy 5 perccel még hallottam üvöltözni, ezután egy 3 napig csöndesebb volt. Majd úgy egy hét múlva ismét hívtam, akkor ajtót nyitott és azt találta hazudni a rendőröknek, hogy ő neki soha senki nem szólt még, de persze, megpróbál rá odafigyelni. Megint 1 hét után teljesen vissza esett.

Mit lehet tenni ilyen szomszéd ellen? Nem tudom, hogy mennyiszer lehet rá hívni a rendőröket, mielőtt engem kezdenek el kérdezgetni, hogy miért hívogatom őket ennyiszer. Illetve van több videó felvételem, amin tökéletes hallatszik a szomszéd, ezt nem tudom, hogy bizonyítéknak elfogadják e.

2022. okt. 27. 23:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Jolvan, továbbra is írkáld a leveleid, ne beszélj senkivel. Biztos megfog oldódni
2022. okt. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!