Rendőr család lakik a panelházban. A rendőr szülők vagy a rendőr gyerekek üvöltöznek, csocsóznak, hangosan dübörögnek este 10 után is. Mit lehet tenni, hogy megszűnjön ez az állapot?
Jelentsék fel őket, mondják nevetve, ha a többi lakó megkéri, hogy ne zajongjanak egész nap.
pl: Leselejtezett futópadot használnak. Nem értem, miért nem tudnak a szabadban futni.
Nem tudom, hogy milyen rangjuk van. Gondolom, nem tábornokok.
Miután elég bizonyítékot gyűjtünk össze az ügyről, akkor azután ennak komoly következményei lesznek.
Az ilyen emberek nem valók rendőrség kötelékébe. Idős emberekkel tiszteletnek, éjszaka ordítoznak, ugrálnak a panellakásban.
Nagy pofával kijelentették, hogy akkor is edzőtermet csinálnak a lakásukból.
Majd csodálkoznak, ha éjjeli őrnek sem alkalmazzák őket.
Valami beteg társaság lehet: Szolgálat után még együtt töltik az időt. Egész éjszaka ordítoznak, hangoskodnak. Lehet, hogy nemileg aberáltak. Én azonnal elvetetném a fegyvert tőlük. A társasházban lakók félnek tőlük.
Sok olyat olvasni, hogy bekattannak az egyhangú munkától és elkezdenek lövöldözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!