Fenyegetőzik, vagy van jogialapja annak amit a szomszédom mond?
Sziasztok, 22 éves vagyok, kertesházban élek a párommal, és a szomszédom ma azzal talált meg, hogy fel fog jelenteni ha tovább focizok a telken.
19-21 között passzolgattam a párommal, nyilván nem olyan erővel van meglőve a labda, mint a pályán több okból sem de ez a kérdésre nézve lényegtelen. Zene nem bömbölt mellette csak mi beszéltünk egymással, néha-néha tereptárgynak ment a labda, vagy a sarokba lerakott cserépnek, de nem hiszem, hogy ezért feltudna jelenteni legalábbis úgy hogy ő jöjjön ki belőle nyertesként. Annyi hozzátartozik a sztorihoz, hogy kb 3x neki pattant a kerítésének a labda és az berezonál, és akkor hozzátette, hogy rendőrt hív rám.
Próbáltam kulturáltan beszélni vele, de csak a maga igazát hajtotta, szóval elhajtottam a fenébe, a helyzet igazából adott. Annyit tudok tenni, hogy arrébb megyek focizni, viszont akkor meg a (saját) betonfalamnak fogom rugni a labdát amivel nekem semmi bajom nincs, csak az hangosabb mintha néha-néha neki pattanna a kerítésének.
Illetve időben is csak így tudom megoldani mivel reggeles műszakban dolgozok, viszont szeretnék kikapcsolódni és nem a legnagyobb melegben tenném.
Kérdésem annyi, hogy tud ellenem valamit tenni jogerősen, hogy kicsesszen velem? Vagy csak kijönnek a rendőrök és megállapítják hogy ez a szomszéd se normális?
Köszönöm előre a válaszokat.
Akkor te szereljél fől kamerát,és akkor kussban marad.
Amúgy nem tudna feljelenteni,mivel nem történt csendhábórítás.
Fhú,akkor az öreg se normális.
Akkor gyorsan mi hamarabb szereljél föl kamerát,mielőtt nagyon nagy balhé lesz!
Kisertetiesen hasonlit a sztori a Csaladi kor egyik reszere. Kerdezo, batran nezd meg azt a reszt (mediaklikken visszanezheto). Kielemzik, hogy miert nem jo, ahogy a szomszedok viselkednek, es hogyan lehetne maskepp.
Szerintem nagyon tanulsagos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!