15 hónapos a kisfiam. 3 hónapja lakunk itt... Egy panel 3. Emeleti lakásban. Gyámüggyel fenyegetőzik az alsó szomszéd, mert este 9kor sétál a gyerek, és ő nem hallja a meccset.?
Zavarja, hogy futkos esténként, miért nem altatom el időben, 8kor már kuss legyen, bezzeg az ő gyerekei már 1 évesen tudták mi a rend, nem hangoskodtak, nem kapcsolták be a music centert... (nincs is olyanunk)... Nincs egy helye ennek a gyereknek ahova berakja?? Le kellene fárasztani, most is miért babakocsiban ül? Tegye le hadd menjen itt a parkolóban!!! Ne hagyja délután aludni, ezért nem alszik este! Mi itt idős emberek vagyunk, reggel kelek és dolgozok stb stb.
Egyébként a fiam mindig 9 és 10 között alszik el. 8kor fürdik. Még én bomlasszam fel a napunkat? Ami nekünk kényelmes és jó így? Mert 9 órakor sétál a gyerek?? Kihívja ránk a gyámhatóságot? És?? Mit tudnak csinálni??
Folyamatosan felkopogtat esténként és már odáig jutottunk, hogy reggel 7 8 körül is kopog fel, hogy keljünk!! Mi a sz*rt csinálnál a helyemben? Üdv 🥴
Necces kérdés, mert neki is igazad van és neki is.
Nálunk alattunk lakik kisgyerekes család, a hajamat tepem tőlük és mindenkivel konfliktusuk van.
Borzasztó zajosak a kis futkarozasok, sirasok stb. Lehet, H te úgy vagy vele, hogy ez nektek jár, mert gyerek, de attól, mert gyereket vallaltatok egy panelbe,azért más ne szivjon.
Ha neki az esti foci a fontos, akkor az. Nehogymár te mondd meg, hogy másnak mi legyen a prioritása...
De amúgy a gyámhatóság nem tud csinálni veletek úgyse semmit. Hívja, max kirohogik, aztán te meg feljelented bmikor ragamzasaert pl. (A zaklatást sztem nem tudnád mivel igazolni, a szomszédok úgysem folynak bele a ti ugyetekbe).
"Necces kérdés, mert neki is igazad van és neki is."
Aki panelba költözik az tudja mit vállal, hallani fogja még azt is, hogy a szomszéd fingott egy laposat, egy 15 hónapos gyerek dolga pedig az, hogy ismerkedjen a két lábon történő helyzetváltoztatással. Szóval ennyit erről.
Értem. Egymáshoz ne próbáljunk alkalmazkodni véletlenül sem.
Szerintem is, nem elég hétvégén is folyamatosan a gyereket hallgatni, meg napközben, munka elott-utan, első hónapokban az éjszakai bogesekre ébredni...
De tényleg,este 8utan se adjunk nyugalmat a masiknak ☺️ és egy fingás ami pár tized mp az nem összehasonlítható egy több tíz perces futkoraszassal.
"Ha neki az esti foci a fontos, akkor az. Nehogymár te mondd meg, hogy másnak mi legyen a prioritása..."
Neem erről szó sincs, hogy én ezt megmondjam bárkinek is. Csak szerintem meg kéne szoknia, hogy mi nem egy nyugdíjas pár vagyunk akik eddig itt laktak.
Egyébként.... Miért? Panelbe nem lehet gyereket vállalni? Ez is necces kijelentés 😅
Csereljetek lakást.
Amúgy régen is neveltek gyereket panelba, de inkább ott van a gond, hogy xarnak egymás fejére a szomszédok.
Mi teglaban lakunk, de igyekeztem úgy nevelni a gyereket, hogy másokat nem zavarunk. Nyilván ez egy pici gyermeknél még nem sima ügy, így a szomszéd lehetne toleransabb.
Nincs rá jó megoldás. Túl kell élni ezt az időszakot.
Lehet, de tudni kell, hogy mivel jár. Főleg mondjuk egy idősebb korosztályú lakokozosseggel.
Én éltem olyan panelben, ahol kutyát nem zavart volna, alattam spec egy k*rva lakott 😂 de éltem olyanban is, ahova az istenert nem szültem volna.
De sztem akkor sem kell megszoknia, hogy este zajongas van, bőven elég az napközben, nem pedig minden egyes este.
Egyébként én egyszer elküldtem egy kötekedő idősebb szomszédomat a k*va anyjába (folyamatosan hazugságokat terjesztett rólunk és b*szogatott) + megmondtam, hogy egy kattyos öregasszony.
Utána évekig köszönni sem köszönt 😂 nem mondom, hogy ez jó taktika, de lehet ha erejesebben elküldöd+este probaltok halkabbak lenni, akkor ő is enged.
Persze, az tud legjobban tanácsot adni, de senki nem kérte, hogy vállalj gyereket 🤷
Ilyenkor sztem rajtatok kívül spec a te nyugalmad nem sok embert érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!